Nezer Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam Mam do sprzedania silnik do MZ 250 jaskółka. Silnik ogólnie w dobrym stanie. Z racji tego, że silnik długo nie pracował raczej do wymiany uszczelniacze i komplet uszczelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 a jakieś zdjęcia albo cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezer Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Fotki Silnika --> Link Cena no cóż myślę, że 300 zł było by ok. U mnie leży i się marnuje. Odnośnie dostawy to raczej odbiór osobisty, chociaż zazwyczaj od poniedziałku do piątku jestem w trasie po całyk kraju więc możliwe, że i ten problem by się rozwiązało jakoś jeżeli silnik mił by jechać gdzieś dalej w Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezer Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Oferta nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi