Skocz do zawartości

Strój na motocykl oldskoolowy

Rekomendowane odpowiedzi

elo!

Kolega kupuje Triumpha T100. Wiadomo, że nie założy ciuchów ze ściga co by było zwykłą profanacją. Wybrał sobie kurtkę alpinestars drift, spodnie jakieś jeansy. Szukamy jeszcze butów, kasku (jednoczęściowy) i rękawic... Co możecie polecić?

Edytowane przez kubagsx

freude am fahren

Gość Lefthandy

Buty muszą być obowiązkowo w klimacie psychobilly, czyli takie z podeszwą od glanów i takim fasonem, ale wsuwane i ze strzemieniem, a kask otwarty i najlepiej bez szyby tylko gogle. Rękawice zwykłe skórzane, z mankietami, takie jak mieli piloci bombowców z czasów WWII, ewentyalnie takie bez palców, krótkie. A jak nie będzie to zwykłe skórzane, bez żadnych przeszyć i bajerów - gładkie, czrne lub brązowe.

Edytowane przez Lefthandy

Szukajcie w UK, tam jest subkultura tego typu i duży wybór szmat w tym stylu. Glany, ramoneska, kaski otwarte, spodnie jeans motocyklowe, wzmacniane i jednocześnie ochronne Draggin` Jeans specjalnie dla bikerów.

Jakby bardzo chciał to mam kurtkę "woskową" która to jest paskudna z wyglądu (bo o to w nich chodzi) a kosztują nowe sporą kasę, coś między 150-200GBP.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Orzeszek .... Ramoneska ..... Jeansy ..... i np. Dr Martensy czarne ..... pasek z łańcuchem ..... chustka pod szyją ..... piórko w dupie i jesteś Sexy :D

ku*wa, dwadzieścia lat temu tak wyglądałem na MZ 250. No oprócz tej chustki. :rolleyes:

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png

A piórko jakie miałeś? Gęsie czy Łabędzie?

Pióropusz Klod, pióropusz.

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png