kubagsx Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) elo!Kolega kupuje Triumpha T100. Wiadomo, że nie założy ciuchów ze ściga co by było zwykłą profanacją. Wybrał sobie kurtkę alpinestars drift, spodnie jakieś jeansy. Szukamy jeszcze butów, kasku (jednoczęściowy) i rękawic... Co możecie polecić? Edytowane 16 Lipca 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Buty muszą być obowiązkowo w klimacie psychobilly, czyli takie z podeszwą od glanów i takim fasonem, ale wsuwane i ze strzemieniem, a kask otwarty i najlepiej bez szyby tylko gogle. Rękawice zwykłe skórzane, z mankietami, takie jak mieli piloci bombowców z czasów WWII, ewentyalnie takie bez palców, krótkie. A jak nie będzie to zwykłe skórzane, bez żadnych przeszyć i bajerów - gładkie, czrne lub brązowe. Edytowane 16 Lipca 2011 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Szukajcie w UK, tam jest subkultura tego typu i duży wybór szmat w tym stylu. Glany, ramoneska, kaski otwarte, spodnie jeans motocyklowe, wzmacniane i jednocześnie ochronne Draggin` Jeans specjalnie dla bikerów. Jakby bardzo chciał to mam kurtkę "woskową" która to jest paskudna z wyglądu (bo o to w nich chodzi) a kosztują nowe sporą kasę, coś między 150-200GBP. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 conversy nad kostkę i jeansy dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 a kask? da się dostać coś z szybką typ zakmnięty? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Orzeszek .... Ramoneska ..... Jeansy ..... i np. Dr Martensy czarne ..... pasek z łańcuchem ..... chustka pod szyją ..... piórko w dupie i jesteś Sexy :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Orzeszek .... Ramoneska ..... Jeansy ..... i np. Dr Martensy czarne ..... pasek z łańcuchem ..... chustka pod szyją ..... piórko w dupie i jesteś Sexy :D ku*wa, dwadzieścia lat temu tak wyglądałem na MZ 250. No oprócz tej chustki. :rolleyes: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A piórko jakie miałeś? Gęsie czy Łabędzie? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A piórko jakie miałeś? Gęsie czy Łabędzie? Pióropusz Klod, pióropusz. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Czyli "Wodzu" ..... nieźle ........ ja latałem na "błękitnym gromie" ale bez Piórka ......... za słaby był :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi