koza666 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 tak jak w temacie mam honde cb na części w super niskich cenach pozdrawiam ;)oto linkhttp://allegro.pl/honda-cb-750-w-calosci-lub-na-czesci-i1690603648.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 primo, mamy tu giełdę na takie ogłoszeniasecundo, mam wątpliwości czy jako niepełnoletni posiadasz zdolność do czynności prawnej, jaką jest sprzedaż motocyklajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Co jak co,ale rocznik 98 to nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza666 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 sorry ale ten wiek to wpisałem tak z pośpiechu :icon_biggrin: zaraz zrobię edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi