Adam M. Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Tak czy owak wydaje mi sie ze problemem sa tarcze, a olej tylko przyspieszyl sprawe i jakiego nowego bys nie wlal to byloby to samo.Jak masz wszystko na wierzchu to radze wymien tarcze i sprawa bedzie zalatwiona na kilkanascie sezonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turnet Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 a więc tak koledzy,dzisiaj założyłem sprzęgło z powrotem,zalany półsyntetyk castrola 10w40 i co? yanina zapierdziela aż miło nic się sprzęgło nie ślizga!! a swoją drogą to mechanik motocyklowy powiedział mi że olej 15w50 mineral to można lać ale do starego traktora.Tak że serwis serwisowi nie równy,panowie ze sklepów dla moto powinni jeszcze dużo się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi