Skocz do zawartości

XV Zlot Motocyklowy "Giżycko Twierdza Boyen 2011"

Aganieszka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tych, którzy jeszcze nie mieli okazji przybyć na zlot motocyklowy do Giżycka, informuję, iż 29-31.07.2011 r. odbędzie się XV Międzynarodowy Zlot Motocyklowy "Giżycko Twierdza Boyen 2011", który z serca Wam polecam :)

Organizatorzy na pewno zagwarantują moc atrakcji, niepowtarzalną atmosferę, świetną zabawę z cudownymi ludźmi, piękne jeziora i mazurskie cudowne powietrze :)

Zapewne nie trzeba reklamować tego zlotu osobom, które tam były, jednak dla tych, którzy mają wątpliwości czy warto tam pojechać mówię: tak, warto :)

http://www.vboyen.pl/?xv-...tocykli-2011,27 - na chwilę obecną nie ma żadnych dodatkowych informacji, ale tak wyglądał plan zeszłorocznego zlotu:

http://www.vboyen.pl/?xiv...tocykli-2010,15 - plan bogaty, czyż nie? :)

Edytowane przez Aganieszka

Szkoda.. :( Na pewno będzie dużo zdjęć do oglądania! :)

A do Bałtowa, Robciu, jedziesz?

Pewnie! W kazdym razie wybieram sie... bylem na kazdym i nie zaluje :crossy:

Moze sie zobaczymy w Baltowie? :)

Pozdr.

Robert lepiej szykuj wolne i przyjedź na MotoParty które organizuje, daj spłacić stare długi wjazd masz gratis

Szczegóły na ridetolive.pl wysłałem ci e-mail tylko nie wiem czy dotarł. :rolleyes:

Pozdrawiam serdecznie

RIDE TO LIVE

Pilska Grupa Motocyklowa

Witam !!! Agnieszka mam pytanko do Ciebie . Jaki jest koszt takiego zlotu jeżeli chodzi o sam wjazd ? Mam nadzieję że wtym roku z wami pojadę. Pozdrawiam :buttrock:

Wprawdzie nie jestem Agnieszka, ale mnie sie obilo o uszy, ze wjazd w tamtym roku kosztowal 80zl :icon_biggrin:

Robert lepiej szykuj wolne i przyjedź na MotoParty które organizuje, daj spłacić stare długi wjazd masz gratis

Szczegóły na ridetolive.pl wysłałem ci e-mail tylko nie wiem czy dotarł. :rolleyes:

Pozdrawiam serdecznie

Mrcys - mail dotarl, ale nie mialem czasu odpisac. Tym razem nie dam rady, ale mysle, ze kiedys dlug uda Ci sie splacic - wybierzemy sie napewno... nas teraz tez jest trojka :wink: No i zapraszamy ponownie do LU... kime i jajecznice macie u nas zawsze :lalag:

Cena 90zl , ale w tym sa 3 noclegi, 7 koncertow, a to wszystko ktos musi oplacic. Wiec mysle, że majac cala mase atrakcji to cena jest wporzadku. :rolleyes:

Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.

Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...

Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...