miclaw Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, kupiłem jakiś czas temu błotniki.Myślałem,że to Simson ale nie ..Ktoś wie z czego one są ? Nr 1 .jpg.html] .jpg.html] .jpg.html] .jpg.html] .jpg.html] .jpg.html] nr 2 .jpg.html] .jpg.html] .jpg.html] .jpg.html] Edytowane 23 Czerwca 2011 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wydaje mi się, że jeden z nich jest do komara. Mówię o tym brazowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Na pewno , nie są to błotniki do motocykli Polskiej produkcji. Przywiezione z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi