m16 Opublikowano 30 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Mozliwe - orginalne robil romet a te jakies prywatne drukarnie :-) Piotrek - Zajefisty ten charcik :-) - pikny poprostu :-) PS: Kupie pilnie gumy na amorki do charta orginalne badz identyczne (teraz mam zalozony jakis syf od simsona - efekt widac na zdjeciu :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Jankowski Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Piotrek - Zajefisty ten charcik - pikny poprostu Tyle co ja w niego wsadzilem kasy, serca i pracy to nie włożyłem chyba nigdy w żaden motor. (pomijajac wkladanie kasy w KTMa :D) Po wymienieniu w silniku wału, tloka, cylindra, pierscieni, lozysk, simmeringow, pradnicy, kola zamachowego, glowicy i praktycznie calej elektryki (cewka wysokiego, modul, prostownik) ciągle coś się psuło. Nie mogłem sie z nim dogadać, a więc go sprzedalem. :D Ryczalem jak baba. :D Ale to bylo dawno temu. :) Pozdro,Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 30 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Tyle co ja w niego wsadzilem kasyEhhh.... mi to mowisz - ja w swojego wrypalem juz tyle ile dalem :DAle za to chodzi cudnie - w trzy dni zrobil ok 240 km bez najmniejszego klopotu.Zobaczymy co bedzie jak sie zaczna wakacje i jazda na maxa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 No to skonczylem calowicie charta remontowac :-)efekt ponizejteraz mozecie sobie pouzywac :mrgreen: www.m16.is.net.pl/fotkicharta/ PS: Normalnie jest jeszcz eobrotek ale mi sie obudowa sypla i musze nowa dorwac (dlatego licznik jets z boku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 zajefajny ten charcik a te lusterka... normalnie bomba ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Sie znacz ze juz jeździsz ?? Nom :mrgreen: W dwa dni 150 km :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja 2 dni = ponad 300km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 18 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Heh - to byly poczatki ;-) Teram mam cos ponad 3 tys. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi