codiii Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam.Poszukuje uchwytu/bagażnika na tył do Triumph Daytona T595i. Niestety nigdzie takowe nie moge znaleść.Są dostępne dwa ale na aukcji w UK. Czy ktoś z was się spotkał z takim czymś do tego modelu lub ktoś wie gdzie można takie cacko dokupić? Szykuje mi się wyprawa motocyklowa a chciałbym pare rzeczy do kuferka włożyć.Ewentualnie jak nikt nie miał z takim czymś do czynienia to jak zrobić samemu taki stelaż, do czego go przymocować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 raczej zsotaje ci produkcja własna. gdzie łapac?? popatrz jak to wyglada w innych moto plus podstawy fizyki zeby sie nie połamało i projekt masz. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Powiem tak: miałem kiedyś Triumpha Tigera 900 i bardzo chciałem zamontować w nim gmole , bo ciężki był i o parkingówkę nie trudno...nijak jednak w Polsce ich nabyć nie mogłem.Ściągnąłem więc z neta kilka w miarę dokładnych fotek orginałów , pojechałem z nimi do gościa który dorabia na zamówienie gmole , stelaże itp. i za kilka dni miałem malowane proszkowo gmole , nie do odróżnienia z orginałem.Wniosek?-troszkę zachodu i wszystko jest do zrobienia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codiii Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dłuższy czas mnie tu nie było. No i udało mi się z moim sprytnym tatą uspawać dość zgrabny i estetycznie wyglądający uchwyt pod kufer :) Wszystko wykonane z płaskownika dość estetycznie połączone ze sobą (łączeń, spawów nie widać), nałożone kilka warstw czarnego lakieru matowego. Zamocowane to jest do tylnych podnóżków (konieczna była wymiana śrub mocujących podnóżki. oryginały zastąpiłem śrubami do półosi). Tak więc dzięki wielkie za rady :)Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi