porywacz_zwlok Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 witamczy ktoś może mi podrzucić jak powinno wyglądać oryginalne malowanie i naklejki na maszynie? na aukcjach można spotkać się z maszynami z logo suzuki pod lakierem jak i takim naklejanym 3D. czy obie wersje są oryginalne? albo inaczej. czy ta konfiguracja jest oryginalna?http://otomoto.pl/suzuki-gsx-750-inazuma-M2685403.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 org sa naklejki 3d w chromie - reszta to lakierowane sprzety+ oszczedzedzanie na oryginalnych naklejkach. ( nie chce nawet wiedziec ile komplet owych w salonie kosztuje, :icon_eek: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 nieprawda, ostatnio było na forum że w '99 była zamiana logo na baku z 3d na zwykle, albo na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Na odwrót ;)http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/144886-inazuma-czy-sevenfifty/ I podtrzymuję to co powiedziałem, gdyby ktoś był chętny na te naklejki 3d, to mam gdzieś chyba jedną. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 a to sory bardzo :) ps lepiej wygladaja wypukle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 gsx750 mial naklejane chromowane napisy jak i zwykle . przydomek inazuma mialy gsx1200 Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Była też Inazuma 400 i ta nawet miała naklejkę na baku "Inazuma" zamiast "Suzki". Są też 400 z napisem "Suzuki" na baku, nawet ktoś na forum ma taką. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Była też Inazuma 400 i ta nawet miała naklejkę na baku "Inazuma" zamiast "Suzki". Są też 400 z napisem "Suzuki" na baku, nawet ktoś na forum ma taką.to przecie moja. Suzuki jest tu niekonsekwentne. Różne Inazumy różnią się jeszcze innymi detalami, np emblematami na osłonach filtra powietrza - u mnie jest to symbol Inazumy (po japońsku błyskawica) tj. orzeł trzymający w szponach gromy :D Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi