JareG Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Domek biorę jak co roku cały :)Wersalka dwusobowa jest do twojej dyspozycji Marianka:) nie wnikam z kim będziesz spał :flesje:Rafal, a czy tradycyjnie moge sie podczepic..? :icon_mrgreen: MarianKa masz zajebisty przebieg forumowy...666 :icon_twisted: :buttrock: I wylazlo szydlo z wora.. eee.. znaczy, z MarianKa :icon_mrgreen: Do zo!!!!Wow. Rebel na powietrzu - powaaaaznie wybierasz sie? ;) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:3. MOC i10. Belgu 12. Peterek13. Jeżyk14. Kropka115. zappa16. modek 17. pszczola3518. marrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam nową współlokatorkę w naszym domku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka1 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witajcie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Kitka będzie? To mam wpierdol :D Kłod , pozwolisz ze napisze kilka słow w imieniu Kitki ....Rozmawiałem z nim wczoraj i wiem ze mieliscie jakies stracie miedzy soba co zaskutkowało tym ze zablokowałes mu pisanie na forum na jakis czas. W zwiazku z tym On nie moze pisac ani odpowiadac na twoje zaczepki.Mam do Ciebie prosbe .... odpierdol sie od niego na forum publicznym lub tez pozwol mu na prowadzenie rownej wymiany z dan z Toba.Znam czlowieka nie od dzis i wiem ze takie postepowanie jakie Ty zaprezentowales nie jest dobre ani honorowe.Nie jest to nic persoanalnego do Ciebie bo tez Ciebie znam i jestes gosc w porzadku, ale nie stwarzaj sytuacji gdzie Ty jestes gora i mozesz mu dosrywac a On nie ma mozliowsci odpisania, ok ?Dzieki bardzo :notworthy: Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wow. Rebel na powietrzu - powaaaaznie wybierasz sie? ;)Powaga. Jade. Klod mnie na plecaka bierze, a jak mu się odwidzi to jest opcja wypożyczenia motka. Jeżeli ta opcja tez zawiedzie to wskakuje na skutra i jestem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Powaga. Jade. Klod mnie na plecaka bierze, a jak mu się odwidzi to jest opcja wypożyczenia motka. Jeżeli ta opcja tez zawiedzie to wskakuje na skutra i jestem :buttrock:Z tym Klodem to moze roznie byc.. :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Rebel lepiej kliknij za wczasu motek z wypożyczalni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tym bardziej, że ostatnio widziałem na focie rozebraną włoszczyznę... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Hmmmmm,Klod dajesz ciała :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W razie czego przybędę z odsieczą. Mam całą paczkę trytek to się Dukata poskłada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W razie czego przybędę z odsieczą. Mam całą paczkę trytek to się Dukata poskłada :D Ja Ci jeszcze przypomnę, co ewentualnie możesz zabrać, jak jeszcze masz ;) :bigrazz: . Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja Ci jeszcze przypomnę, co ewentualnie możesz zabrać, jak jeszcze masz ;) :bigrazz: .Jak nie mam jak mam :laugh: Oczywiście że zabiorę. Miałem okazję dostarczyc to osobiście ale się na mnie "wypiełaś" i nie dostarczyłem :icon_mrgreen: ... teraz zabiorę także załącznik :flesje: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Kłod , pozwolisz ze napisze kilka słow w imieniu Kitki ....Rozmawiałem z nim wczoraj i wiem ze mieliscie jakies stracie miedzy soba co zaskutkowało tym ze zablokowałes mu pisanie na forum na jakis czas. W zwiazku z tym On nie moze pisac ani odpowiadac na twoje zaczepki.Mam do Ciebie prosbe .... odpierdol sie od niego na forum publicznym lub tez pozwol mu na prowadzenie rownej wymiany z dan z Toba.Znam czlowieka nie od dzis i wiem ze takie postepowanie jakie Ty zaprezentowales nie jest dobre ani honorowe.Nie jest to nic persoanalnego do Ciebie bo tez Ciebie znam i jestes gosc w porzadku, ale nie stwarzaj sytuacji gdzie Ty jestes gora i mozesz mu dosrywac a On nie ma mozliowsci odpisania, ok ?Dzieki bardzo :notworthy:Michałku, pozwolisz że wyjaśnię jedną sprawę: JA NIE ZBANOWAŁEM KITKI i BYM TEGO NIE ZROBIŁ, PONIEWAŻ NIE NADUŻYWAM SWOICH UPRAWNIEŃ MODERATORA. Samo posądzenie mnie o to pokazuje jak mnie znasz :D Widocznie Kitka gdzieś coś narozrabiał i ktoś dał mu odpocząć :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Michałku, pozwolisz że wyjaśnię jedną sprawę: JA NIE ZBANOWAŁEM KITKI i BYM TEGO NIE ZROBIŁ, PONIEWAŻ NIE NADUŻYWAM SWOICH UPRAWNIEŃ MODERATORA. Samo posądzenie mnie o to pokazuje jak mnie znasz :D Widocznie Kitka gdzieś coś narozrabiał i ktoś dał mu odpocząć :D Spoko, znam temat z jego relacji i dlatego to napisalem .....Wiem ze mieliscie jakies spiecie i zasugerowal ze to Twoja robota.Jak nie to ..... mea culpa :notworthy: Pamietam tylko Nasze "boje" na forym EKG gdzie tez dostalem .... przymusowy urlop :icon_razz: Nie bylo w takim razie tematu :buttrock: teraz zabiorę także załącznik :flesje: Pozdrowionka A skad wiesz ze jej o TAKI zalacznik chodzi ??? :icon_razz: Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi