trajka66 Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Jesli masz karte motorowerowa albo dowod to kup skuterka. Bo jak Cie policja zlapie na MZ bez prawka to raczej wolno cie nie puszcza, i rodzice na pewno sie o tym dowiedza. Nie mowiac juz o tym jak bys spowodowal jakis wypadek to bys dopiero mial przewalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Maja 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 No i do słów trajki dodam - wstrzymanie możliwości zdawania na prawo jazdy nawet do 5 lat...Także wiesz... uważaj na siebie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 28 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Oki spox przemyśle to - doświadczeni koledzy. Interpunkcji też zaczne używać :D ale ja jak bym juz smgał na tej etce to podejżewam że już bede miał prawko teraz skończyłem kurs i egzamin mam niedługo:) (kat. B), to chyba że mi zabiorą :D :mrgreen: :D :D było by słabo :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 30 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 słuchajcie za mogą zabrać mi kat. B jak mnie złapią na takiej eci bez A - ale zamotałem :D:):) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?? A tak na marginesie kurcze dostałem książke Doroty Masłowskiej "Wojna polsko-ruska pod flagą biało-czerwoną" no normalnie szok w trampkach :mrgreen: :D takiej książki nie czytałem nigdy skończyłem czytać i żałowałem ze tylko 200 str Cytaty: ( jak mi moderatorzy pozwolą to bedzie git) ... pierdolonymi LM-ami mentolowymi. Kupionymi u Rusków po tańszej cenie.gdzie nie spojże to jest .......... no to ja jej mówie tak bo juz jestem nieźle podkurwiony ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Maja 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Cytaty: ( jak mi moderatorzy pozwolą to bedzie git) Spoko. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrath Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 8O 8O co za koleś... aż mi się nie chce wierzyć że to raczej nie jest żart 8O herflik ja też uważam że "squter" to w jego przypadku najlepszy wybór :) swiruradom a może wyjaśnisz w jakim celu ten cytat z książki (mam nadzieję że w żadnej książce nie ma takich byków :D ) bo nie bardzo rozumiem. :roll: Piss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 31 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 ale serio tak jest w książce nie to że picuje serio :!: a to że jestem DYSLEKTYKIEM też już mówiłem oki poprawiam się: "Spojrze", ale widze że macie co do mojej osoby uprzedzenie jakieś?? :) :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi