konradoo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Cześć wszystkim :) Chciałbym się pochwalić moim nowym zakupem :) YAMAHA FZ6 :)Dziś już nawinąłem pierwsze kilometry :)Pozdrawiam i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Miałem przyjemność na takiej jeździć. I muszę Ci przyznać że znakomity wybór ! :)Szerokich dróg ! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zdejmij ta owiewke i bedzie zajebista :D Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradoo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Powiem Ci że lepiej mi jeździć z owiewką. Na uczelnie mam kawałek to łba nie urywa. A akurat ta owiewka (jak mało która do nakeda) nie psuje jego wyglądu - wg mnie oczywiście. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Bardzo fajna, zmień wydechy :P Gratulacje Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik14 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ...świetny wybór :crossy: :clap: lewa w góre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratuluje, piękny motocykl. Szerokości ! Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim :) k. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi