murgal Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, Dzisiaj dotarł do mnie tłok Vertexa do NSR 125, i mam pytanie, ponieważ na pierścieniach jest literka R, i jak je mam założyć? Tą literką do dołu czy do góry ? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, Dzisiaj dotarł do mnie tłok Vertexa do NSR 125, i mam pytanie, ponieważ na pierścieniach jest literka R, i jak je mam założyć? Tą literką do dołu czy do góry ? Zawsze pierścienie zakłada się oznaczeniem do góry w stronę denka tłoka. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Okej, dziękuje baaardzo :) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi