markus554 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 witam , powyzej 100km/h czyje drganie kierownica i trochę ciarki idą mi po całym motocyklu. mam sportowy komin ,ryczy głośno ale wcześniej tego nie było. pojawiło się ostatnio. czy to mogą być tarcze hamulcowe przednie ? maja lekkie luzy na nitach ,ale bardzo niewielkie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jeśli przy hamowaniu to tarcze. A jeśli nie to prawdopodobnie wina opony lub łożyska główki ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Zanim weźmiesz się za ciężkie naprawy wyważ koło (może zgubiłeś odważnik) i sprawdź czy nie jest wyząbkowana. Jak to zrobisz to napisz czy się zmieniło coś czy nie i wtedy będziemy rozkręcać główki ramy, zmieniać tarcze, czyścić zaciski hamulcowe, zmieniać olej i sprawdzać poziom w lagach oraz zmieniać klocki. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie zapomnij o tylnim kole bo od niego tez sie dziwne rzeczy moa brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus554 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 ok dzięki za poradę zacznę coś działać w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mi bandit kiedys łapał szime z powodu krzywo ustawionego tylnego koła po regulacji łańcucha, to też sprawdź. Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi