Achaja Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ooo zbędna to złośliwość, strasznie mi zależy na tym żeby to wypaliło za młoda jestem żeby mi się koleżanki wydawały za mąż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Ja nie mam motocykla, ale mogę przyjechać tramwajem i też poplecakować. Wziac Cie na plecak? Potem zrobimy flaszke i wrocimy autobusem niskopodlogowym. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez jimi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak na studiach męża nie złapiecie, to niby kiedy? ;) Sposób nagabywania masz dość bezpardonowy, nie dziw się, że się nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak na studiach męża nie złapiecie, to niby kiedy? ;) Sposób nagabywania masz dość bezpardonowy, nie dziw się, że się nie podoba... dziewcze drogie założyłam wątek o jednoznacznym tytule, który ku memu zadowoleniu nie został usunięty przez moderatora jeśli się nie podoba moje jak to określiłaś nagabywanie czy chociażby niniejszy wątek to nie wchodź na niego i nie czytaj, ja jestem cierpliwa i zdeterminowana jak widać aczkolwiek nie zamierzam szumu robić na innych polach niż ten tutaj co sobie stworzyłam.. dziwi mnie Twa ożywiona reakcja z uwagi na.. hmm jakby to określić.. brak przynależności do grupy docelowej :) i nie nie nie nie chce mi się tutaj kłócić z Tobą ani nic w ten deseń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja też nie mam zamiaru się kłócić, zwracam Ci tylko uwagę, że jesteś tu na forum gościem, a sposób proszenia masz dość "amerykański". Ale pewnie się czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wziac Cie na plecak? Potem zrobimy flaszke i wrocimy autobusem niskopodlogowym.to Olsen w metrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 w związku z wnioskiem części chętnych aby spotkać się w centrum najpierw a następnie pojechać na Lazurową po resztę dziewczyn i młodą przyszłą zbiórka:18.06.2011 sobotagodz. 20:10parking na środku przy Placu Konstytucji ( ten z pomnikiem ) Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam jestem tu nowy wiec za bardzo nie wiem co i jak... Ale może byłbym chętny przejechac sie moją maszyną ma jakiś wieczór panieński :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie dziękuję, ty się ciągle przewracasz. Tylko jak mnie ktos wyprowadzi z rownowagi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek78 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jesli brakuje chetnych to ja moge przyjechac. Moze nawet jakis kask zorganizuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) super, zapraszamy :) cobyście o mnie nie zapomnieli :) stąd: 1)Ricco2)kacper1r63)dargin4) sebastiann5) rafałek78 mam nadzieje, że nikogo stąd nie pominęłam.. dopisujemy się :Dkto oczywiście ma chęć i czas i jeszcze raz chęć :D Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Achaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 gdybys start zrobila przy trasie S8 frekwencja bylaby wieksza. na sobote zostala tam zaplanowana piekna ustawka... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) jesli dobrze kojarze która to S8 to punkt docelowy z którego zabieramy wszystkich jest właśnie koło zjazdu na te drogę.. (o ile to ta którą z prymasa się skręca na Poznań..) W każdym razie aby pozbyć się nieścisłości bo to dziś DZIŚ o godzinie 20.10 parking na środku przy Placu Konstytucji ( ten z pomnikiem ) w przypadku gdyby ktoś tak wolał 20.30 - od razu ul. Lazurowa 185 i wielka prośba o informowanie mnie jak się ktoś jednak jeszcze zdecyduje :) [email protected] zapraszamy Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Achaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 jesli dobrze kojarze która to S8 to punkt docelowy z którego zabieramy wszystkich jest właśnie koło zjazdu na te drogę.. o faktycznie, dopiero zobaczylem gdzie to jest... ;) no to sporo ludzi tam bedzie wieczorem, mozesz sobie wybierac kogo chcesz... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 a gdzie dokładnie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi