Shinigami Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Konkretnie - to mnie nie będzie ale spamuje sobie trochę dla sportu :) Skot faktycznie fajny, ale i tak chodziło mi o koncepcję stylistyczną. Ten z aukcji odpada, bo "Pojazd pozbawiony cech bojowych." Nie można postrzelać do innych kierowców :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Konkretnie - to mnie nie będzie ale spamuje sobie trochę dla sportu :) tak myślałam :P Skot faktycznie fajny, ale i tak chodziło mi o koncepcję stylistyczną. Ten z aukcji odpada, bo "Pojazd pozbawiony cech bojowych." Nie można postrzelać do innych kierowców :icon_rolleyes: e to nuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Konkretnie - to mnie nie będzie ale spamuje sobie trochę dla sportu :) Skot faktycznie fajny, ale i tak chodziło mi o koncepcję stylistyczną. Ten z aukcji odpada, bo "Pojazd pozbawiony cech bojowych." Nie można postrzelać do innych kierowców :icon_rolleyes: Ale śmiganie tym w korku po mieście też może być zabawne przy odrobinie fantazji i spontanu. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 hummer bedzie tylko limuzyna ale to już później później... Reasumując,bardzo bym była przeszcześliwa za konkretyzowanie :)Już wcześniej napisałem. Jestem konkretny. Jaki program po przejażdżce? Bedzie jakiś gruppen sex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Już wcześniej napisałem. Jestem konkretny. Jaki program po przejażdżce? Bedzie jakiś gruppen sex? tak tak wiem jesteś juz wciągnięty na listę ;] niestety muszę Cię rozczarować ale nie starczy nam czasu na gruppen sex, nad czym niezmiernie ubolewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 tak tak wiem jesteś juz wciągnięty na listę ;] niestety muszę Cię rozczarować ale nie starczy nam czasu na gruppen sex, nad czym niezmiernie ubolewamaaa, ok. Może być indywidualny. Też dobrze.P. S. rezerwuję 29-cio latki. One już wiedzą, czego chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 aaa, ok. Może być indywidualny. Też dobrze.P. S. rezerwuję 29-cio latki. One już wiedzą, czego chcą no to akurat przyszła młoda.. ciężko będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 no to akurat przyszła młoda.. ciężko będzie :PJakoś się tam postaracie...w końcu jej się też coś od życia należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A na lodzika? niestety :) ale na pocieszenie możemy wam kupić po rożku :)) a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ... ale pannę młodą, na wieczór panieński, mam zaklepaną. Ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ... ale pannę młodą, na wieczór panieński, mam zaklepaną. Ma się rozumieć a masz fajny, duży motocykl? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 a masz fajny, duży motocykl? :PTeż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Też. w takim razie rozpatrzę Twoją kandydaturę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 dla mnie takie akcje sa ok kiedy jakis kolega forumowicz pisze podobnego posta, ze sie zeni i "zaprasza" albo jakas kolezanka znana wszem i wobec... no i wtedy takie akcje sa fajne bo swoi zapraszaja swoich... i nawet jak sie wilokrotnie kloca. ja np chetnie pojade na obstawe YUBYego jak w koncu zgluszy kinge rusin... ;) natomiast troche mnie dziwi to jak faceci leca na podobne imprezy. laski wchodza na forum i zapraszaja panow zeby ci mogli je przewiezc jak taryfa. ciekaw jestem jakby wejsc na kafeterie i poprosic dla przykladu kobietki o pomoc w organizacji kawalerskiego, czy bylby odzew... ;) a przejazdzki to ewentualnie z kolezankami z warszawskiego pigalaka bo one rozumieja ze przysluga za przysluge... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To ma być wieczór panieński a nie kawalerski. Panowie nie ma co żebrać o lodzika, tylko zęby umyć. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi