JacekK Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wrzucasz wszystkich do jednego wora a uogólnienia to jedne z najgorszych możliwych stwierdzeń. Jak widzisz krytyka zarządu nie jest mi obca i jak pewnie zauważysz odejście kilku osób to właśnie rodzaj sprzeciwu wobec tego czego nie robiliśmy a co też robiliśmy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekp Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nie wypada mi powtarzać powielać takich zdań i słów. Może autor kiedyś je tu umieści. Napisałeś A napisz B ... Nie rozumiem stwierdzenia, że nie pozwolił... kluczyki Ci zabrał ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 To co ja miałem napisać napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 nie rozumiem tylko publicznego prania brudów... trochę mnie to śmieszy, trochę żenuje... nie udzielam sie w sprawie bo to nie moja bajka... masz rację Jacek, nie będę tu zaglądał, a temat czytałem jak wszystkie tematy... LwG :) WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Robas, właśnie o to chodzi by czytać i zajmować stanowisko w sprawie. Pierzemy te brudy tutaj ,choć jak widzisz z mniejszym zapałem , gdyż na forum husari nie możemy bo tam cenzura tnie wszystko jak leci a dlaczego publicznie...bo wcześniej inaczej nie można tego było robić...zresztą wszystko opisane jak wyżej w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichma Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tu chociaz mozna cos przeczytac... bo na forum husari to sie juz nic nie dzieje, jak Mir i Jacek nie pisza ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Temat Husarii byl juz kiedys na FM. Pamiétam tylko co Kjujik napisal, ale tego niepowtórze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Temat Husarii byl juz kiedys na FM. Pamiétam tylko co Kjujik napisal, ale tego niepowtórze...Starałem się coś wyskrobać z postów Kjujik-a ale ma on czyste konto a i w wyszukiwarce FM nic nie wyskoczyło. Nie ukrywam, że zaciekawiła mnie ta Twoja wypowiedź. Domniemam że była to nieprzyzwoita wypowiedź skoro jej nigdzie nie można znaleźć, lub był tu WS i zdążył pozamiatać :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoper Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Jesooooo!!!! Sami frustraci tu pisza! Klub Husaria pozbył sie frustratów i ci nie odpuszczaja ale nie dajcie sobie jeżdzic. Tez jestem z wielkopolski ktora powinna z tego klubu brac przykład jak działac. Powodzenia chłopaki i nie ogladajcie sie za siebie bo tam zostaja sami niedorobieni!!!!!!! Edytowane 1 Lipca 2011 przez Stoper Obraźliwe słowa. Kolejne oznaczać będą blokodę konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba87 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tez jestem z wielkopolski ktora powinna z tego klubu brac przykład jak działac. Jeśli wchodzenie w dupę wszystkim władnym w tym mieście nazywasz wzorową działalnością, pozostaje mi tylko Ci pogratulować. Pilski HOG dla ubogich od zawsze jest tylko 'och' i 'ach'. Szkoda tylko, że nie jeżdżą na dalsze zloty i tylko do zaprzyjaźnionych ekip. Jak dla mnie powody są dwa: nigdy się nie liczyli w tym mieście i zawsze bali się krytyki wyrażonej czy to kilkoma wpisami na forach czy (o zgrozo) wypowiedzianymi prosto w twarz. I piszę po raz pierwszy i ostatni - NIE NAZYWAJCIE HUSARII KLUBEM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Sami frustraci tu pisza! Klub Husaria pozbył sie frustratów i ci nie odpuszczaja ale nie dajcie sobie jeżdzicMożna i tak ale pomyliłeś słowa i osoby. Frustracją byłoby dalsze uczestnictwo w tym "klubowaniu". Skoro taki miły i fajny ten "KLUB' to się zapisz. Co do ostatniego wpisu,fakt,krytyka nawet ta najbardziej budująca nie mogła mięć miejsca a jak była to była od razu ucinana. To był jeden z głównych powodów,z tematami i osobami powiązanymi, mojego odejścia z tego "KLUBU". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild65 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Sporo czasu potrzebowaliście żeby, sie obudzić i przejrzeć na oczy.Ten , kto ma media w tym wypadku stronę ten ma ,,władze,, Krótko mówiąc gratuluję odwagi, jeśli ktoś na ten temat chce pogadać to zapraszam, ja akurat najbardziej jestem w temacie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichma Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ... ja akurat najbardziej jestem w temacie. ?? O co chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Panowie Stoper i Wild65, jeśli zamierzacie dyskutować w tym stylu jaki został zaprezentowany w usuniętych postach - to z miejsca sugeruję zmianę "piaskownicy". obelgami możecie się obrzucać do woli - ale na pwnie interesują mnie Wasze wzajemne relacje, ani zagadnienia związane z ww. klubem; natomiast przypominam, że na forum obowiązują określone zasady kulturalnej dyskusji. jeśli ktoś tego nie pojmuje, prosi się o napomnieniejsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Wild 65 Ty jako były szeryf Husarii pokazałeś już co potrafisz. Więc nie rób sobie i tu obciachu. Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez mir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi