Skocz do zawartości

Dokąd zmierza Husaria?

mir
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzucasz wszystkich do jednego wora a uogólnienia to jedne z najgorszych możliwych stwierdzeń. Jak widzisz krytyka zarządu nie jest mi obca i jak pewnie zauważysz odejście kilku osób to właśnie rodzaj sprzeciwu wobec tego czego nie robiliśmy a co też robiliśmy.

Pozdrawiam

nie rozumiem tylko publicznego prania brudów... trochę mnie to śmieszy, trochę żenuje... nie udzielam sie w sprawie bo to nie moja bajka... masz rację Jacek, nie będę tu zaglądał, a temat czytałem jak wszystkie tematy... LwG :)

WWW.WGM.NET.PL

Robas, właśnie o to chodzi by czytać i zajmować stanowisko w sprawie. Pierzemy te brudy tutaj ,choć jak widzisz z mniejszym zapałem , gdyż na forum husari nie możemy bo tam cenzura tnie wszystko jak leci a dlaczego publicznie...bo wcześniej inaczej nie można tego było robić...zresztą wszystko opisane jak wyżej w temacie

Temat Husarii byl juz kiedys na FM. Pamiétam tylko co Kjujik napisal, ale tego niepowtórze...

Starałem się coś wyskrobać z postów Kjujik-a ale ma on czyste konto a i w wyszukiwarce FM nic nie wyskoczyło. Nie ukrywam, że zaciekawiła mnie ta Twoja wypowiedź. Domniemam że była to nieprzyzwoita wypowiedź skoro jej nigdzie nie można znaleźć, lub był tu WS i zdążył pozamiatać :icon_biggrin:

Jesooooo!!!! Sami frustraci tu pisza! Klub Husaria pozbył sie frustratów i ci nie odpuszczaja ale nie dajcie sobie jeżdzic. Tez jestem z wielkopolski ktora powinna z tego klubu brac przykład jak działac. Powodzenia chłopaki i nie ogladajcie sie za siebie bo tam zostaja sami niedorobieni!!!!!!!

Edytowane przez Stoper
Obraźliwe słowa. Kolejne oznaczać będą blokodę konta.

Tez jestem z wielkopolski ktora powinna z tego klubu brac przykład jak działac.
Jeśli wchodzenie w dupę wszystkim władnym w tym mieście nazywasz wzorową działalnością, pozostaje mi tylko Ci pogratulować. Pilski HOG dla ubogich od zawsze jest tylko 'och' i 'ach'. Szkoda tylko, że nie jeżdżą na dalsze zloty i tylko do zaprzyjaźnionych ekip. Jak dla mnie powody są dwa: nigdy się nie liczyli w tym mieście i zawsze bali się krytyki wyrażonej czy to kilkoma wpisami na forach czy (o zgrozo) wypowiedzianymi prosto w twarz.

I piszę po raz pierwszy i ostatni - NIE NAZYWAJCIE HUSARII KLUBEM !!!

Sami frustraci tu pisza! Klub Husaria pozbył sie frustratów i ci nie odpuszczaja ale nie dajcie sobie jeżdzic

Można i tak ale pomyliłeś słowa i osoby. Frustracją byłoby dalsze uczestnictwo w tym "klubowaniu". Skoro taki miły i fajny ten "KLUB' to się zapisz.

Co do ostatniego wpisu,fakt,krytyka nawet ta najbardziej budująca nie mogła mięć miejsca a jak była to była od razu ucinana. To był jeden z głównych powodów,z tematami i osobami powiązanymi, mojego odejścia z tego "KLUBU".

• 1 miesiąc temu...

Sporo czasu potrzebowaliście żeby, sie obudzić i przejrzeć na oczy.

Ten , kto ma media w tym wypadku stronę ten ma ,,władze,,

Krótko mówiąc gratuluję odwagi, jeśli ktoś na ten temat chce pogadać to zapraszam, ja akurat najbardziej jestem w temacie.

Pozdrawiam

Panowie Stoper i Wild65, jeśli zamierzacie dyskutować w tym stylu jaki został zaprezentowany w usuniętych postach - to z miejsca sugeruję zmianę "piaskownicy". obelgami możecie się obrzucać do woli - ale na pw

nie interesują mnie Wasze wzajemne relacje, ani zagadnienia związane z ww. klubem; natomiast przypominam, że na forum obowiązują określone zasady kulturalnej dyskusji. jeśli ktoś tego nie pojmuje, prosi się o napomnienie

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...