Gość Anonymous Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 no też tak może być. ja raczej porównywałem kształt i rodzaj niż silnik, tak więc dr dakar tu pasuje a co do silnika to faktycznie lc8 jest prawie identyczny. highland 85KM V2 60' a jakma LC8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 LC8 ma V2 60 stopni i nieco ponad 100 KM. Ale tak mi przyszło na myśl, że ten Highland to nadwoziowo pasuje do LC4, tych w wersji rajdowo-pustynnej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 rally factory replica lc4 660? no tak w sumie to jest podobny, gdyby tylko nie stała kolumna kierownicyno a do KLRa? jakie on ma średnice kół??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 HIGHLAND JEST W BIELSKU :D :evil: :D dzisiaj gadałem z kolesiem u Olka. jest śliczny i przepiękny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 a czesci silnikowe gdyby cos zdechlo bedziesz strugal nwet linki pewnie nie dopasujesz od ktm czy innych enduro/cross :D a tak na marginesie kiedys widzialem na allegro dwa KTM 650 LC4 gosc twierdzil ze sa to z polskiej ekipy rajdowej przystosowane do jazdy po pustyni bo chyba i braly udzial w takim rajdzie jezdzili na nich Czachor i Dabrowski cena ok 70.tys ale nie napisal czy za 2 czy za 1 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 qrcza to jest coś na co bał bym się usiąść(chyba) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 wydaje Ci się :mrgreen: jakbym wpadł tym moto w miasto to bój się Boże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 myśle że raczej mi sie nie wydaje:) a jakbym usiadł to bym uciekł:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 HIGHLAND JEST W BIELSKU dzisiaj gadałem z kolesiem u Olka. jest śliczny i przepiękny Jesteś Kon tego pewien na 100 procent? Bo ten Highland z aukcji nadal stoi w Poznaniu, nigdy do Bielska nie jechał. A nie słyszałem aby ktokolwiek ostatnio sprowadził Highlanda do Polski. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 widziałem na własne oczy. identyczny jek ten ze strony. wersja enduro.nawet takie same opony miał... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lipca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 No to jest to drugi w Polsce, bo ten z Poznania nadal stoi w Poznaniu, zresztą nieważne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 oooooo! to ciekawe! już są dwa highlandy! a może jest ich pełno. Z mojego gustu wynika że jest to bardzo brzydkie i nic nie przypomina.Wolałbym jakaś inną marke niż tego moto np. ktm lub kawasaki klr.Ciekawe jak jest z częsciami do tego czegoś :? pewnie mozna nim jeżdzić do pierwszej awari a potem trzeba pewnie sprowadzać części z zagranicy i czekać nie wiadomo ile. dla mnie: :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 CZŁOWIEKU WIĘCEJ RADOŚCI Z ŻYCIA :banghead: ;) ;) dla mnie coś co ma przwie 100 km, lekko endurowe zawieszenie jest najlepszym rozwiązaniem na świecie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 kazdy ma swój gust i kazdemu podoba sie inny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi