Koyot_ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No i chyba niestety szlag trafił moduł. Podłączyłem normalnie czarno-czerwony kabelek z moduł, a pin, do którego powinien wchodzić czarno-biały spiąłem bezpośrednio z masą i kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 a pin, do którego powinien wchodzić czarno-biały spiąłem bezpośrednio z masą i kicha.Zrobiłeś dokładnie odwrotnie niż powinno być. Czarno biały przewód ma zostać odłączony od masy, w tym wypadku najlepiej odłączony od modułu. Podłączona masa wyłącza zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koyot_ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Niestety. Martwy trup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestatxx Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam. Wiem że temat stary ale mam podobny problem. Honda Rebel 125 96r. Przerobiłem wszystko jak wyżej napisano , masowałem kabel zielono biały od modułu. Nadal brak iskry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi