Robas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Stelvio tez jest fajne :) FOTKIulubiona przełęcz Roziego :icon_razz: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 :laugh: teraz to mnie rozbawiłeś Mistral, 140 to katowanie? :icon_eek: mala faza moze mniej... dużej trzeba dawać więcej :icon_mrgreen:Mała też potrafi. Jednego dnia przejechałem ok 960km z okolic Cortiny d'Ampezzo do Wrocławia tnąc autostradami ok 140-150 obładowany bagażami i Fazer zniósł to bez najmniejszego problemu, a ja jeszcze miałem ochotę jechać dalej :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mała też potrafi. Jednego dnia przejechałem ok 960km z okolic Cortiny d'Ampezzo do Wrocławia tnąc autostradami ok 140-150 obładowany bagażami i Fazer zniósł to bez najmniejszego problemu, a ja jeszcze miałem ochotę jechać dalej :Dleciałbyś 2 paczki i też zniósłby to z lekkością...wiem bo jechałem, male fazery mają exstra powera :icon_biggrin: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no to dawaj i polecimy :)może w weekend jak uda mi się odebrać prawko w piątek :buttrock: z wielką chącią ale od dwóch dni chodzę wk*****ny (i dlatego się ostatnio wietrzyłem) bo jutro wyjeżdżam na słyżbową 4 dniową nasiadówkę do Zakopanego - wracam do Poznania dopiero w niedziele wieczorem. ale często tam latam - zawsze jak jade na rybkę do Mielna czy innego Kołobrzegu - tak na szybko w tą i z powrotem. Ostatnio w sobotę tam przelatywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 wiem że może wiecej ... ale na trasie Czaplinek - Połczyn Zdrój i tak zawsze zwalniam ... nie mam odwagi tam poszalec chyba że pojade twoim śladem i spróbuje dotrzymac tempaMistral my tam zawsze dopiero sie rozkręcamy i dajemy w palnik :)potem z połczyna jest równie zajebi... traska na drawsko pomorskie i kalisz pomorski :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 prawda jest taka, że pewnie nawet w 30 % nie wykorzystuje potencjału fz6 ale jak widzę wokoło że pozostali uczestnicy wypraw czy innych lajtowych wycieczek gdzieś dalej lataja na litrach to zacząłem się zastanawiac nad fz1. ale na ten sezon jeszcze pomęcze fz6. nie chce mi się szukac - poza tym taaaki wybór na necie same sprzety z pierwszej reki, nie katowane jeżdżone przez kobiety turystycznie, serwisowane itd. więc problemu nie będzie :bigrazz: tam jeszcze nie odbiłem ..... czas to objechac .... mam nadzieje że po spotkaniu z wami na trasie wróce do domu w całości .... ( albo najwyżej mnie zostawicie bo będę ściemniał na tyłach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 prawda jest taka, że pewnie nawet w 30 % nie wykorzystuje potencjału fz6 ale jak widzę wokoło że pozostali uczestnicy wypraw czy innych lajtowych wycieczek gdzieś dalej lataja na litrach to zacząłem się zastanawiac nad fz1. ale na ten sezon jeszcze pomęcze fz6. nie chce mi się szukac - poza tym taaaki wybór na necie same sprzety z pierwszej reki, nie katowane jeżdżone przez kobiety turystycznie, serwisowane itd. więc problemu nie będzie :bigrazz: tam jeszcze nie odbiłem ..... czas to objechac .... mam nadzieje że po spotkaniu z wami na trasie wróce do domu w całości .... ( albo najwyżej mnie zostawicie bo będę ściemniał na tyłach)poczekamy :) każdy jedzie na tyle na ile go stać Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 nie wiem, ale jak ja jechałem w Szwajcarii to nie spotkałem policji a leciałem sobie 140W lipcu 2010 bylo tak samo, tzn. policji niet. A tez bylo zapierd*lane. Szwajcaria mi sie podobala :) To sie ciesz :icon_mrgreen: Za przekroczenie o 6 km / h dostalem 140 franciszkow :icon_mrgreen: Duzy jestes, i taki kolorowy (vide avatar) - rzucasz sie w oczy, to i Cie schaltowali :icon_mrgreen: Stelvio tez jest fajne :) FOTKIA mnie Stelvio nie zachwycilo - ino ze podjezdzalem od strony wschodniej (Spondigna..?), dosc mocno polatany asfalt, i sporo rowerzystow. Znacznie bardziej podobalo mi sie na Umbrail, mimo ze czesciowo szutrowe.Zjazd ze Stelvio do Bormio wygladal calkiem calkiem, no ale odbilem na Umbrail.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) W lipcu 2010 bylo tak samo, tzn. policji niet. A tez bylo zapierd*lane. Szwajcaria mi sie podobala :) Duzy jestes, i taki kolorowy (vide avatar) - rzucasz sie w oczy, to i Cie schaltowali :icon_mrgreen: A mnie Stelvio nie zachwycilo - ino ze podjezdzalem od strony wschodniej (Spondigna..?), dosc mocno polatany asfalt, i sporo rowerzystow. Znacznie bardziej podobalo mi sie na Umbrail, mimo ze czesciowo szutrowe.Zjazd ze Stelvio do Bormio wygladal calkiem calkiem, no ale odbilem na Umbrail..Stelvio za miesiac zlot przewidywania jak pisza okolo 30tys moto ma najechac. Roznica poziomu 1,5km dlugosc 24km, 48 nawrotow itd. itp. :buttrock: Edytowane 1 Czerwca 2011 przez robert73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag73 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 czesc looknij na nasze wyprawy po Alpach: www.afterhours.ovh.org pzdr. seba czesc looknij na nasze wyprawy po Alpach: www.afterhours.ovh.org pzdr. seba Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 czesc looknij na nasze wyprawy po Alpach: www.afterhours.ovh.org pzdr. seba Super wyprawy :) W lipcu zrobię podobną trasę jak Wy w 2009. Póki co wszystko zaplanowane. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu :> Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Super wyprawy :) W lipcu zrobię podobną trasę jak Wy w 2009. Póki co wszystko zaplanowane. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu :> lecisz sam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 lecisz sam ??Noo póki co ja sam + mój plecaczek. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 BONIEK W jakim terminie lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 BONIEK W jakim terminie lecisz?3 lipca lecę z Poznania do Wrocka, kimamy u mojej siostry i 4 z samego rana jedziemy prosto w Dolomity.Mamy zaklepany nocleg w terminie 4-11.07 w Siusi/St.Vigil Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi