YAGO Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 hej! musze oddac moj cyl. od etz 250 do przeszlifowania, slayszalem o jakiejs metodzie siateczkowej i ze jest naj... moze tu ktos udzieli mi informacji? bo niestety w "mechanice ogulnej" nikt nie odp.DZIEKI! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 najlepsza metoda to DOBRY SZLIFIERZ popytaj znajomych kto gdzie robil i czy dobrze zrobilbo spartolic cylinder krzywym szifem jest latwoa koszta uboczne tego sa duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 czeeeee yyyyyy jaka metoda siateczkowa :?: :?: :?: poprostu wytaczanie a pozniej chonowanie .... o innej metodzie nie slyszalem :mrgreen: no chyba ze taki zacofany tradycjonalista ze mnie :D :mrgreen: jak kolega wyżej ... zaufany zaklad to podstawa :D pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Dokładnie jak mówi polo :D dobry gościu do szlifowania i problem z głowy, a ile masz na nim przejechane jeśli można wiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 25 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 niewiem bo jestem kolejnym wlascicielem ale jest dobrze wyczuwalny prog i sa ryski Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi