majecti Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Yamaha XS 400 85' Co tu dużo mówić, pewnie większość z was zna ten sprzęt. Rzadkość na naszych drogach ale udało mi się kupić w naprawdę ładnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 dla mnie sam sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Fajne moto, miałem takie po kilkunastu latach przerwy i ładnie się prawował :)Nie za mocne, nie za słabe, tylko dobijały mnie wibracje silnika.. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zdrowa sztuka. Fajne moto. Miałem kiedyś przyjemność pojeździć chwilę takim cudem, nawet w tym samym kolorze. Fajno się tym jeździ. Ale stara XS OHC i tak lepsza jest. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majecti Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Jak na razie nie narzekam.. Dzisiaj licznik wskazał 62tyś km o ile jest oryginalny oczywiście ;) Poprzednikiem moim była Yamaha TZR 80 także przeskok mocy jest i to po prawie 6 latach przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Fajny sprzęcior :notworthy: Ciekawy jestem gdzie taką wyrwałeś :D Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 bardzo ładne moto , uwielbiam te klasyczne kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majecti Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Fajny sprzęcior :notworthy: Ciekawy jestem gdzie taką wyrwałeś :DWłącz allegro od czasu do czasu ;) Przesiedzisz tyle czasu co ja i na pewno też w końcu się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majecti Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 już na nowym kierunkowskazie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi