Aneczka86 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Cześć! W lipcu żeni się mój brat, Piotrek, zagorzały motocyklista. Pomyślałam że byłoby fajnie zrobić mu niespodziankę i zorganizować moto-paradę tuż po jego utracie wolności :PProszę Was o pomoc w ogarnięciu tematu. Oczywiście na sali weselnej dla wszystkich motocyklistów znajdą się - piwko i przysmaki z grilla. Z oczywistych przyczyn striptizu nie przewidujemy ;DŚlub odbędzie się w kościele na Obozisku, dokładnie w Parafii Matki Bożej Bolesnej przy ul. Radosnej 2, w dniu 16 lipca o godz. 17.00. Z góry wielkie dzięki!Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Nie ma striptizu, nie ma parady. :icon_evil: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Oczywiście na sali weselnej dla wszystkich motocyklistów znajdą się - piwko i przysmaki z grilla. Z oczywistych przyczyn striptizu nie przewidujemy ;DPiwko z przyczyn oczywistych odpada- na każdej nalepce jest napis: "Nigdy nie jeżdżę po alkoholu".Ale jedna "weselna" na wynos to standardowa opłata za "udział w orszaku". A striptiz można odbyć później, bez obecności męża. Zabierzesz nową szwagrową na jakiś zlot i dokona atrakcji dla zlotowiczów "bez przyczyny oczywistej". ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Który to szaleniec :icon_question: , jestem z oboziska i nie kojarzę :mellow: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka86 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) Który to szaleniec :icon_question: , jestem z oboziska i nie kojarzę :mellow: Bart mieszka za granicą dlatego możesz go nie kojarzyć, wołają na niego Bączek może to pomoże :D Edytowane 29 Maja 2011 przez Aneczka86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 jak będę w Radomiu, bardzo chętnie przyjadę - NAWET ZA DARMO !!!! chętni niech się dopisują, a ty podaj więej szczegółów jak dokąd spod kościoła? pzdrps: w ubiegłym roku u kolegi było 42 maszyny - było bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka86 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) jak będę w Radomiu, bardzo chętnie przyjadę - NAWET ZA DARMO !!!! chętni niech się dopisują, a ty podaj więej szczegółów jak dokąd spod kościoła? pzdrps: w ubiegłym roku u kolegi było 42 maszyny - było bardzo fajnie. Kościół na Obozisku jest koło ruskiego cmentarza, wjechać można od ulicy Szarych Szeregów. Sala weselna jest w Lesiowie, spod kościoła to jest jakieś 10 km. Z góry Wam dziękuję za przybycie!! Edytowane 30 Maja 2011 przez Aneczka86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Bart mieszka za granicą dlatego możesz go nie kojarzyć, wołają na niego Bączek może to pomoże :D kojarzę jednego Bączka z Oboziska, który miał pełno gadów, płazów i innych wynalazków w pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka86 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 kojarzę jednego Bączka z Oboziska, który miał pełno gadów, płazów i innych wynalazków w pokoju... Heheh to właśnie mój kochany brat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Bart mieszka za granicą dlatego możesz go nie kojarzyć, wołają na niego Bączek może to pomoże :DPiotrek zmienił imię na Bart :icon_mrgreen: :icon_question: Oczywiście z przyjemnością przybędę - w końcu kolega z klasy :buttrock: Serwus :lalag: Edytowane 30 Maja 2011 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino1983 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Tez chetnie sie pojawie:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka86 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Piotrek zmienił imię na Bart :icon_mrgreen: :icon_question: Oczywiście z przyjemnością przybędę - w końcu kolega z klasy :buttrock: Serwus :lalag: O jak miło :) to Bart ;) pewnie się ucieszy :D :D Dzięki wszystkim za pomoc :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkwm Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jestem z pod Radomia, może przyjedziemy z kolegą naszymi motorami jak nam nic nie wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Piotrek, nie żeń się !!Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A dlaczego On ma mieć lepiej :icon_mrgreen: :icon_question: Żeń się :icon_twisted: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi