kacpers Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Panowie, szybkie pytanie ile najlepiej splanować głowicę od Kawasaki KMX 125 (2-suw). Tak żeby trochę zwiększyć sprężanie, ale żeby nie było zagrożenia spotkania się tłoka z głowicą? Nie chce planować, żeby zwiększyć moc tylko po prostu trochę się pocił silnik.. Ja myślę, że z 1-1,5mm będzie git? Jak by ktoś z doświadczaniem mógł szybko odpisać bo wieczorem mam przekazać komuś głowice i muszę wiedzieć ile mm powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 jakich mm? jeśli juz to dziesiątych lub setnych mm, spec w zakladzie zdejmie jak najmniej materiału się da zeby tylko osiągnąć płaszczyznę, daj se spokój z tjuningiem, kup mocniejszy motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Zwiększysz stopień sprężania i zaraz korba ci padnie, tak jak jjank, zdjąć jak najmniej materiału do uzyskania równej płaszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi