BartG Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Dziś koło 16:30 przy wjezdzie do Leszna od strony Poznania koleś na trans alpie czy africa twinie mial poważnie wyglądającą glebę. Jechałem puchą, nie wiem co sie dokładnie stało, gdy mnie mijał, zblokowało mu się przednie koło i p***dnal glebe. Jechaly z nim chyba jeszcze 2 moto. Pozniej widzialem karetke jadącą w tamta strone, nie wiem czy to do niego. Mam nadzieje ze wszystko z nim ok. Ktoś coś wie ? Pozdrawiam, Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferarri42 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Jak zblokowało mu się koło to nie zatrzymałeś się pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Motocykliści pomagają innym? niedawno miałem to samo, tylko przy niewielkiej prędkościNie dziwie sie puchy tylko psioczyć umiały, pały doczekiwały a piesi miedzy przerywnikami bili brawo...Zwierzęta nie ludzie To było za tuelem koło fotoradaru? Edytowane 22 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ktoś coś wie ? byłeś świadkiem wypadku i nawet się nie zatrzymałeś sprawdzić co z ofiarą? i jeszcze jesteś tak bezczelny, że piszesz o tym na forum? :icon_evil: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 byłeś świadkiem wypadku i nawet się nie zatrzymałeś sprawdzić co z ofiarą? i jeszcze jesteś tak bezczelny, że piszesz o tym na forum? :icon_evil: jsz dajcie spokój dzis był taki upał....a samochodzie klima i obiadek u rodziny byc może czekał. Nie za duzo wymagacie .....ps. tak na poważnie to tez jestem zbulwersowany postawą "kolegi" BartG.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartG Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Panowie litości, za mną sznurek aut, za motocyklami w przeciwnym kierunku podobnie, zauważyłem że koledzy z moto i inni kierowcy jadący w tamtą stronę sie nim odrazu zajęli. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Panowie litości, za mną sznurek aut, za motocyklami w przeciwnym kierunku podobnie, zauważyłem że koledzy z moto i inni kierowcy jadący w tamtą stronę sie nim odrazu zajęli. pozdrawiamSkąd wiesz, że akurat nie potrzebowali pomocy? Może akurat mógłbyś swoją furą zabezpieczyć miejsce zdarzenia? :icon_evil: PS. Najpierw byś się przywitał w powitalni. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Marcino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Czołem Jeśli rzeczywiście widziałeś, że się nim zajęli, to ok. Po co robić dodatkowe zamieszanie. Jeśli jednak tylko domniemałeś, że ktoś się nim zajmie, bo dużo aut i motocykli tam było, to błąd, bo w większości sytuacji wszyscy myślą na zasadzie: " Jadę dalej, bo tu taki ruch, to pewnie mu ktoś pomoże" i człowiek zostaje sam. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Mała anegdotka:Gdy czytałem książkę o asertywności był przypadek jak w Nowym Yorku koleś zgwałcił laskę w ciemnej uliczce na oczach kilkunastu ludzi patrzących z okien co się dzieje. Nikt nie zadzwonił po policję myśląc, że skoro tyle ludzi patrzy to pewnie już ktoś dzwonił. Dajcie już spokój użytkownikowi BartG... temat Przecież pisze wyraźnie, że ranny motocyklista już miał pomoc.A domniemywać co by było gdyby można w nieskończoność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi