qurim Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witka! Sprzedam garaż blaszany, tak standardowy 3x5 czy 3x6m, nie jestem pewien. Wchodzi auto + moto lub kilka motocykli. Demontaż garażu to godzinka zabawy. Zdrowy garaż, kilkuletni, ocynk.Drzwi 2-skrzydłowe. Obecnie stoi na parkingu strzeżonym ale już nie korzystam z niego. Do odbioru osobiście. Bydgoszcz. 600PLN. GG 7362324 lub tel. 794-212-367 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Qurim - jakiej wielkosci sa elementy tego garazu? Wejdzie na zwykla przyczepke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Garaż się rozkłada, na śrubach wszystko. Potem masz płaskie elementy w postaci ścian bocznych na całą długość, "futryna" czyli przednia rama a drzwi z niej można wyjąć z zawiasów. Ściana tylna czyli 3x2m i 3 pasy blachy dachowej, każdy z nich na długość garażu i 1m szerokości. Nie wiem czy wejdzie na przyczepkę, w sumie to spore elementy są. Ja go wiozłem dostawczakiem Iveco typu "lodówka" czyli kabina + wysoka paka zabudowana. Chyba że go potniesz na mniejsze elementy a potem na miejscu zespawasz. Więcej z tym zabawy będzie. Jakbyś się zdecydował to jeszcze cenę można ugadać trochę. Ten garaż to jest:https://lh5.googleusercontent.com/_Z2uaPZT7mY8/TSH3fK2_52I/AAAAAAAAE3Y/_CG71xYD3s0/s640/DSCN7400.JPG Edytowane 22 Maja 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi