m16 Opublikowano 25 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 a pzrecie maczałem palce w robieniu tej serwisówki do charta..(to ja ją skanowałem)Zgadza sie - i chawala CI za to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 moze trochę za bardzo się nażuciłem ... (sorry M16, ale wiesz..... :D jak jest) ... a tak pozatym to spoko...i mam do ciebie proźbe weźże zrób i zamieść fote tego plakatu co massz na ścianie o charcie...Please.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 weźże zrób i zamieść fote tego plakatu co massz na ścianie o charcie...A spoko - na jutro bedzie (dzisiaj juz mi si enic nie chce ;-) ) dam go tutaj aby wszyscy mogli zobaczyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi