roberto1002 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Mimo małej frekwencji ze strony motocyklistów, impreza się udała :icon_biggrin:Dzieciaki były zadowolone. I pogoda była łaskawa :) Nakręciłem po tych parkowych alejkach prawie 20 kilometrów :rolleyes:... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gianni Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Udany sobotni porane / wczesne popoludnie : ) Czekamy na foty : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 na te foty:? https://picasaweb.google.com/rflorkiewicz/2011_05_28DDKorotynskiego# Jeszcze raz dzięki Panowie. Ktoś jeszcze robił fotki? Serdecznie pozdrowienia dla Nadiq! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter87 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Dzieki za foty Florek :) A wyjazd faktycznie udany, bo dzieci były bardzo zadowolone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Dziękuję bardzo za pozdrowienia! Niestety nie udało mi się dotrzeć, bo plany zawodnicze trochę pokomplikowały mi harmonogram dnia.W każdym razie bardzo się cieszę, że udało Wam się dojechać i sprawić dzieciakom radość. Dziękuję :icon_mrgreen: No i dziękuję Kamilowi, że się zebrał i ogarnął cały temat :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Cała przyjemność po mojej stronie :)Tak Florek, o te foty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Również dzięki za foto! Było git :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udało się odnaleźć prądy w fajerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzia Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Cześć. Bardzo fajna impreza i dobrze zorganizowana. Chciałam podziękować w imieniu mojego Syna Florkowi za przejażdżkę i czekoladowego batonika na ośmielenie. To był Debiut! Chyba połknął bakcyla. Nie dał sobie umyć łydki umazanej błotem z kałuży z początku trasy. Śledziliśmy jeszcze ponad godzinę rajd po górkach, nawet moja Córka siedziała wbita w rower i nie chciała się ruszyć z miejsca. Wiem, że Dzieciaki z DD bardzo przeżywają tego typu imprezy (Syn chodzi do przedszkola z Dziewczynami z DD). Super z Was Ekipa. Pozdrawiam serdecznie. Zuzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A ja, kurde przegapiłem. Szkoda, że tylko parę dni przed imprezą pojawiło sie info. Wpadłbym na pewno. Następnym razem dawajcie Zn wcześniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Spoko, następną wizytę zaplanujemy w połowie września :icon_biggrin: Damy wcześniej znać i mamy nadzieję, że pojawi się duuuuuuuuuuuuuuuuuża grupa motocyklistów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Nadiq dałem plamę jak cholera.Ale we wrzśniu jestem dnieprem. Edytowane 17 Czerwca 2011 przez galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi