motonitwroc Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 kamilku złoty jesteś bogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jak by w Łodzi ktoś znalazł to ja chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 jesli wypadnie tydzien, w ktorym bede pracowal do 19 to ja odpadam:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadReaper Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mamy dokładny termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pushkin Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja także się zgłaszam (biorąc poprawkę na zdażenie losowe i "losowe" delegacje:) )i czekam na termin i lokalizację szkolenia (bo jakoś nie doczytałem, gdzie będzie). Pozdr.Pushkin Cytuj Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.GS550M KATANA, GSX 1200 INAZUMA (INA) - wspaniałe wspomnienia ->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Dziś mam mieć informację. Jakby co, dam znać. Cieszy odzew. AKTUALIZACJA: Witajcie, mam dobre i złe wiadomości.Zła jest taka, że w piątek nie ma miejsc na tyle osób. Owszem, moglibyśmy zarezerwować piątek np. dla 5 osób w jeden i kolejnych osób w drugim terminie. Ale czy to jest sens? Nie wydaje mi się. Dobra jest taka, że zarezerwowałem termin (jeden z możliwych na tyle osób) 25 kwietnia (środa) w godzinach takich samych jak w piątek, czyli 16:00-19:30.Zarezerwowałem 20 miejsc, zostało 17. Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi, bo umówiłem się tak, że jutro dam ostateczną odpowiedź. Jeśli ktoś już wie, że będzie mógł, niech pisze do mnie na PW: imię i nazwisko oraz numer telefonu. Pozdro Edytowane 22 Marca 2012 przez Kamelon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Świetny pomysł.. też jestem chętny.Pogadam ze znajomymi z Leszna i może uda się przyjechać większą grupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Świetny pomysł.. też jestem chętny.Pogadam ze znajomymi z Leszna i może uda się przyjechać większą grupką Kolego, dawaj znać czy dacie radę. Zostało 13 miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To znaczy, że informację można rozpropagować poza forum? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) To znaczy, że informację można rozpropagować poza forum? Pewnie, że tak. Czekam na info ile osób. Jeszcze jest 12 miejsc. Aktualizacja: Zostało 9 miejsc. Edytowane 23 Marca 2012 przez Kamelon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Kamelon, puść listę potwierdzonych rezerwacji (może być bez nazwisk, wystarczy NICK). Zagwarantuje mi to, że jestem na liście. :lalag: :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) Zostało 5 miejsc. Podaje listę: - Kamelon,- Motonit + osoba- Ra + 2 osoby- Prunus- Zbiras- Martes- Bart3q + 4 osoby- Mateq34 Pozdro! Edytowane 23 Marca 2012 przez Kamelon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Lista osób, jakie dostałem na PW została zamknięta i wysłana do UM. Jest nas 16 osób. Dostałem potwierdzenie naszego terminu.Dla przypomnienia to: 25 kwietnia, w godz: 16:00-19:30. Pozdrawiam Miejsce szkolenia na 25 kwietnia: Wrocławskie Centrum Zdrowia (budynek przychodni)II piętro, sala konferencyjna 210pl. Dominikański 6 (za Galerią Dominikańską) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jakby się zluzowało jedno miejsce to jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi