crom28 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 zapraszam do przeczytania mojej nowej fotorelacji z wyprawy w góry Polskie i Słowackie. opis i zdjęcia dostępne pod adresem:http://www.globtroter.pila.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13:motowyprawa-sowacjabieszczady&catid=1:podroe-zagraniczne&Itemid=10Od razu informuję moda, że wrzucam link bo większość forów nie pozwala na załadowanie tak dużych plików, a dodatkowo na ww. stronie cały czas pojawiają się nowe opisy, fotki związane z ww. wyjazdem. Zapraszam do odwiedzenia strony i życzę miłej lektury. Jeśli ktoś ma ochotę można komentować, pytać itp. W miarę możliwości odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crom28 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 dla zainteresowanych - uzupełniłem opis wyjazdu o mapę pokazującą pokonaną trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 "Wyjazd trwał nieco ponad tydzień, przejechaliśmy ok.dwa i pół tys. km. Koszt wyjazdu zamknął się poniżej tysiąca zł" Muszę powiedzieć że niezły wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry883 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Hej, bardzo fajna wyprawa, trochę mnie zainspirowała :crossy: Mieliście jakieś przygody z policją? To mnie zazwyczaj najbardziej interesuje :P Prędkość? Widzę, że jechaliście turystykiem, więc pewnie głośne wydechy nie były Waszym atrybutem :buttrock: Sam się chyba wybiorę któregoś pięknego weekendu w stronę Bieszczad, bo zarówno widoki, jak i budżet robią wrażenie :clap: Cytuj 2007 H-D XL883C Sportster Custom + 'Bologna Style' Khrome Werks 2 inch slash cuts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crom28 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Hej, bardzo fajna wyprawa, trochę mnie zainspirowała :crossy: Mieliście jakieś przygody z policją? To mnie zazwyczaj najbardziej interesuje :P Prędkość? Widzę, że jechaliście turystykiem, więc pewnie głośne wydechy nie były Waszym atrybutem :buttrock: Sam się chyba wybiorę któregoś pięknego weekendu w stronę Bieszczad, bo zarówno widoki, jak i budżet robią wrażenie :clap: tym razem Policja trzymała się z daleka i nie było żadnych przygód po obu stronach granicy. Mój motocykl jest raczej cichy, ma fabryczne wydechy więc pracuje normalnie. Po kilkuset km jazdy w hałasie docenia się tą cechę, głośne wydechy są fajne na zlotach ale nie do podróżowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi