Skocz do zawartości

[FOTORELACJA] MOTOWYPRAWA - Słowacja, Tatry, Bieszczady

crom28
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zapraszam do przeczytania mojej nowej fotorelacji z wyprawy w góry Polskie i Słowackie.

img0420medium.jpg

opis i zdjęcia dostępne pod adresem:

http://www.globtroter.pila.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13:motowyprawa-sowacjabieszczady&catid=1:podroe-zagraniczne&Itemid=10

Od razu informuję moda, że wrzucam link bo większość forów nie pozwala na załadowanie tak dużych plików, a dodatkowo na ww. stronie cały czas pojawiają się nowe opisy, fotki związane z ww. wyjazdem.

Zapraszam do odwiedzenia strony i życzę miłej lektury.

Jeśli ktoś ma ochotę można komentować, pytać itp. W miarę możliwości odpowiem.

• 8 miesięcy temu...

Hej,

bardzo fajna wyprawa, trochę mnie zainspirowała :crossy:

Mieliście jakieś przygody z policją? To mnie zazwyczaj najbardziej interesuje :P Prędkość? Widzę, że jechaliście turystykiem, więc pewnie głośne wydechy nie były Waszym atrybutem :buttrock:

Sam się chyba wybiorę któregoś pięknego weekendu w stronę Bieszczad, bo zarówno widoki, jak i budżet robią wrażenie :clap:

2007 H-D XL883C Sportster Custom + 'Bologna Style' Khrome Werks 2 inch slash cuts.

Hej,

bardzo fajna wyprawa, trochę mnie zainspirowała :crossy:

Mieliście jakieś przygody z policją? To mnie zazwyczaj najbardziej interesuje :P Prędkość? Widzę, że jechaliście turystykiem, więc pewnie głośne wydechy nie były Waszym atrybutem :buttrock:

Sam się chyba wybiorę któregoś pięknego weekendu w stronę Bieszczad, bo zarówno widoki, jak i budżet robią wrażenie :clap:

tym razem Policja trzymała się z daleka i nie było żadnych przygód po obu stronach granicy. Mój motocykl jest raczej cichy, ma fabryczne wydechy więc pracuje normalnie. Po kilkuset km jazdy w hałasie docenia się tą cechę, głośne wydechy są fajne na zlotach ale nie do podróżowania.