porlock Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Mam dylemat.. zamówiłem komplet napędu w pewnym popularnym sklepie internetowym którego nazwa wiąże sie z określeniem sportowego motocykla :) Tyle że zębatki miały być SunStar, ale wyszły ze stanu i proponują mi JT w tej samej cenie. Wiem ze to dyskusja mniej więcej taka jak o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkiej nocy.. ale jak radzicie, brać ? dodam jeszcze ze w powyższym sklepie, zębatki JT sa średnio 10 zł droższe niz SunStar Edytowane 9 Maja 2011 przez porlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Za dużo nie pomogę,ale jak kupiłem miałem JT i założyłem JT ponieważ są dostępne i w dobrej cenie. Firma sprzedaje się do wielu motocykli wiec jakość jest względna. A poza tym nie kupuje się tego co sezon wiec parę groszy nie robi różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 .. ale jak radzicie, brać ? Brać :bigrazz: też obecnie mam JT(do tej pory miałem Sunstar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porlock Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 To jest 1 na tak i 1 na nie :) wiec dalej nie wiem czy brac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Powiem tak: do Tedzi pakuję zębatki JT i łańcuchy DID albo SSS. Łańcuchy wymiękają szybciej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi