To_masz Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam, mam Yoshimurę Tri Oval tytanową po ślizgu jest poobcierana. Pytanie czy da się gdzieś zrobić z nią porządek? Jest jakiś magik który by na to mógł rzucić okiem czy z tymi tytanowymi to raczej lipa po uszkodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Prawdopodobnie trzeba ja skrocic. Daj zdjecie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) fotynr 2 Edytowane 9 Maja 2011 przez To_masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Zapytaj się Edka tu z Forum może coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Napisałem do Edka, dowiem się jeszcze w Konstancinie- jest tutaj gość który też robi wydechy jak Edek, mam trochę bliżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ło qrna, jeszcze oryginał japoński :eek: Nowa obejma, polerka i będzie git. Oczywiście tabliczka obowiązkowo musi zostać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Eee tragedi nie ma :P Po tym jak odczytałem twoje pw to myślałem że to gorzej będzie wyglądać. Tak jak pisze Vector , nowe obejmy i troche zabiegów kosmetycznych i bedzie git ;) p.s. ten magik o które się pytałeś znajduje sie w Karczewie os Ługi, ale według mnie nie potrzeba jest spawania tego wydechu Edytowane 11 Maja 2011 przez bananek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Rzeczywiście macie rację z tymi obejmami- nowe powinny złagodzić sprawę.Pozostaje to wgięcie, ale tu już chyba się niewiele wskóra, jednak jeszcze zobaczymy może będzie gitarra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Odkopię temat- wydech udało się reanimować, okazało się że tytan da się lekko obrobić i wyprostować :)Wrzucę fotki jak to wyszło jak już odbiorę wydech.Pozostaje jeszcze ta blaszka zniszczona z napisem - wie ktoś gdzie mogę znaleźć taką nową? Szperam w necie ale krucho, może ktoś, coś gdzieś..? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi