kd200 Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 W oficjalnej sieci dealreskiej powiedzialno mi ze yamaha juz do diversionow nie oferuje stelaży. Czy ktos z was wie gdzie mozna kupić? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Znajomy ma do sprzedania kufry, stelaż też ma ale uniwersalny. Kupił kufry (model Kappy) i potem trafił diversionkę z .... kuframi. no i ma trzy nowe na sprzedaż. jak będziesz chciał to dam ci namiary.Nie wiem jaki masz rocznik yamahy ale na stronie www.givi.it znajdziesz stelaże do siebie na 100%. wystarczy tylko zamówić w Polsce. przedstawicielem givi na polskę jast motopol z tarnowskich gór. a kufry givi i kappa mają takie samo mocowanie. Do ciebie powinno posaować Monorack (325F) - pod jeden kufer lub stelaż uniwersalny Wingrack-pod trzy kufry + mocowanie (Y335 lub Y211) w zależności od rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=25426257 Może takie coś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 stelarze dorabiane w polsce widziałem kiedyś na bazarze w Łodzi spróbuj zapytać pod tym adresem:[email protected] może będzie mial fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi