abu Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 a może Aprilia DORSODURO?za 3 dyszki bedziesz miał nówke sztuke od importeraprawie 100 koników w Vce powinno dać rade Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 o prosze ciekawa propozycja. miał ktoś z tym styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Fajne to jest, jeśli zupełnie nie przeszkadza ci spalanie. W mieście wciąga podobno z łatwością 15 l/100km. Tata, a Marcin powiedział, że ... Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a mam do was pytanie. czy w salonach jest możliwość jazdy próbnej na moto i na jakiej zasadzie się to odbywa? bo kurcze nie mam możliwości póki co przejechać się na podobnych maszynach z silnikiem v2. A i jeszcze jedno pyt. zakładając do moto z v2 wydech typu arkapowic bez db killera raczej szybko szanowna policja się przeczepi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdia Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Hmm, zastanów się nad TD 955i, ja chcę sprzedać moją, mam ją od nowości, jak chcesz to pisz na prv. Nie rozpisuję się na temat tej marki bo znawcy wiedzą o co chodzi. Pozdrawiam, jp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 mnie jakoś przestało ciągnąc do "sportów" stąd ochota przesiadki na najlepiej "nowe" supermoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdia Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 mnie jakoś przestało ciągnąc do "sportów" stąd ochota przesiadki na najlepiej "nowe" supermotoOk, ja kończę niedługo 61 i na sporcie już mi trochę ciężko, stąd chcę sprzedać albo zamienić na armaturę. moja TD jest w idealnym stanie, następca nie będzie na pewno żałował, cena też nie jest z kosmosu, tyle tylko że to sprzęt nie dla amatora. :flesje: pzdr, jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a mam do was pytanie. czy w salonach jest możliwość jazdy próbnej na moto i na jakiej zasadzie się to odbywa? bo kurcze nie mam możliwości póki co przejechać się na podobnych maszynach z silnikiem v2.W każdym normalnym salonie jest możliwość jazdy próbnej, tylko nie w każdym mają pełne portfolio maszyn testowych. Musisz podzwonić po salonach i się dowiedzieć gdzie mają akurat to Dorsoduro, co Cię zainteresowało. Z moich doświadczeń jazd testowych:- jazda ok.1-2h- musisz mieć prawko A, kask, rękawice, kurtka;- zależnie od salonu - albo wpłacasz kaucję na poczet tzw. udziału własnego w szkodzie ok.1000-2000 PLN, albo na taką kwotę robią Ci preautoryzację na karcie kredytowej;- bierzesz moto zatankowane pod korek i takie samo oddajesz.Dla mnie fajna sprawa, żeby popróbować różnych marek i typów motocykli, niekoniecznie zmieniając od razu własną maszynę. Ta Dorsoduro na fotkach i opisie wygląda dobrze - takie większe super moto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi