jimi11 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 HA! Maszyna prawie jeździ, kierownik prawie cały. Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Igor .... na Twój Ślub ze Stefanem tyż będe :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Na stare śmieci i ja przyjadę :icon_biggrin: a co :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Też bym chciał być ale o której mniej więcej bo na broniewskiego będzie widać gdzie siem zjerzdzajom ale nie chciałbym kwitnąć, wyglądając na motocykle zmierzające w jeden punkt dajmy na to od 15.00. Za dużo bym wypalił i oczopląsu wkońcu bym dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Dokładną rozpiskę trasy i więcej info podam w przyszłym tyg. Mam nadzieję, że wtedy też określimy już konkretnie mniej więcej ilu chętnych będzie, bo muszę przygotować specjalne Picolo dla Was :D i jakieś akcesoria :PCieszę się, że macie chęci po(d)prowadzenia mnie ku światłości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Gronka już wytrzeźwiałaś??!?!?!?!?!? eee to kiepskie panieńskie było :( Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Kiepskie, bo na nim nie tańczyłeś. A tak prosiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Gronia spotkanie na Broniewskiego ile? Motór jeździ wiec będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Jak powyżej pisałam. Dokładne informacje podam na początku przyszłego tygodnia. Na świeżo ;]Muszę jeszcze dogadać szczegóły organizacyjne. Być może spotkamy się już pod USC i eskorta będzie na sale? Bo nie wiem, czy sens jest jechać spod domu dwie ulice dalej do USC ;] Jak myślicie :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Dawaj pod dom :D Pod USC dali nowa kostke to troche jej szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 to powiem tak R1 sprzedane i zakupiłem SUZUKI GSX-R 750 więc będę i kolegę namówiłem KAWĄ ZX7R więc będziemy 100% tylko poprosimy dokładniejsze info gdzie, ulice i num. i o kturej godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 O ktorej jest slub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Uwaga!Po pierwsze, jeśli mogę prosić to stwórzmy listę osób, które na pewno będą.Muszę się przygotować ;) Z tego, co wyczytałam jak narazie mamy ok. 10 osób czyli w zupełności wystarczającą ilość! :) Wzór standardowy:1) ....2) ....3) .... Jeśli chodzi o kwestię organizacyjne to wygląda to następująco:Miejsce spotkania to USC Bielany (ul. Żeromskiego 29)O godz. 14:00 (w tę sobotę - 11.06) zaczyna się ślub, więc możecie być za 15.Tam dostaniecie po baloniku, żeby uradowały się Wasze dusze ;)Po ślubie są życzenia i toast czyli myślę, że max 30min.Tym samym ok. 14:30 wyruszylibyśmy na salę. Prowadzicie Wy, potem jedzie mój samochód, następnie ew. reszta gości. Trasa przejazdu nie jest zbyt trudna ;) Start:1) USC Bielany, Żeromskiego 29Spod USC wyjeżdżamy w prawo.Trzymając się cały czas prawej str. lecimy Żeromskiego aż do Marymontu, gdzie odbijamy w prawo, w 2) ul.PopiełuszkiU;l. Popiełuszki przechodzi za 3) pl. Grunwaldzkim w 4) ul. Jana Pawła II, którą jedziemy aż do 5) ul. Solidarności.Następnie skręcamy (przy kfc) w lewo w Solidarności i wbijamy się na 6) Most Śląsko-dąbrowski (koło starówki)Za mostem (zaraz przed tym czerwonym kościołem św. Floriana), skręcamy w prawow7) Sierakowskiego.Następnie od razu na pierwszych światłach w prawo w8) ul JasińskiegoPotem w lewo w 9) ul. Panieńską, mijamy ul kłopotowskiego i znów skręcamy w lewo w10) ul Okrzei No i finish :) Mam nadzieję, że nie opisałam tego za bardzo skomplikowanie, myślę, że osoba wyznaczona na przewodnika się połapie, ustalcie coś :)Czekam na listę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 1) ajrisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) ok ja będę ale bez kolegi miał wypadek swoją KAWĄ ZX7R tak więc 1.ajrisz 2.PAWEL25001 SUZUKI GSX-R 750 K3 W MALOWANIU SZERSZENIA :buttrock: 3. :icon_question: 4. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez pawel25001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi