cyfral Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 po kilku hondach "zaryzykowałem " Kawasaki i narazie jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 kozacki sprzęt : ) wydechy są seryjne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ładny, gratulacje! Oby służył jak najlepiej :) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 kozacki sprzęt : ) wydechy są seryjne ?niestety narazie seryjne , ale co tam coś się może wykombinuje z kastracją katalizatorów bo mi się one podobają i niebardzo na pojedyńcze bym chciał zamieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 niestety narazie seryjne , ale co tam coś się może wykombinuje z kastracją katalizatorów bo mi się one podobają i niebardzo na pojedyńcze bym chciał zamieniać Te fabryczne tłumiki w Z1000 są po prostu obłędne :icon_biggrin: A sprzet kozak, najpewno sie bedzie sprawował :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 na dźwięku na pewno zyskasz ale na estetyce raczej nie bo te seryjne kominy są poprostu świetne! i w sumie nie narzekałbym na ich dźwięk, jak dla mnie są bomba! graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1981 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Bardzo ładna Zetka. Z seryjnymi brzmi nieźle. Dobry akcesor nadaje bajkowego dźwięku. Udanego 2011 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Bardzo ładna Zetka. Z seryjnymi brzmi nieźle. Dobry akcesor nadaje bajkowego dźwięku. Udanego 2011 :crossy:dzięki wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras-Street Fighter Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Nie wiem dlaczego ale ja tylko Kawasaki może przez to że Hond za dużo jeździ :) Sprzęcik fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi