globe11 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ma ktoś może ochotę gdzieś wyjechać na motocyklu tak na jeden dzień :)w kierunku mazury lub coś tam, coś tam..... Prędkości tak do 1,3 .......Ja bym jechał na VFR 800 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Niestety ma padac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozal Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dziś wróciłem z Bieszczad. Mimo, że planowo mieliśmy zostać 1 dzień dłużej.Jutro na padać. Cała centralna i południowo-wschodnia część.Dziś jak wracaliśmy było sucho, ale na MAKSA zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jakby nie padalo to mozna gdzie polatac :) jakies wstepne plany na trase sa czy na spontanie? i gdzie ewentualna zbiorka i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Chyba jednak będzie kropiło ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globe11 Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 już sam nie wiem :( niby nie pada, ale chyba za zimno? za nim się zbierzemy to będzie już późno.... nie dziś, ale na przyszłość jestem chętny na weekendowe przejażdżki jak również można pojechać w piątek, sobota i niedziela gdzieś dalej :):):) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Dziś jak wracaliśmy było sucho, ale na MAKSA zimno.Co Ty nie powiesz? Na MAKSA to dopiero trzeciego było zimno i do tego mokro :DMasa motocyklistów wracała z majówki z południa. Na stacjach ludzie patrzyli na nas jak na jakie UFO, jeden kolega pisał, że go nawet z samochodu kręcili :D Edytowane 4 Maja 2011 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi