Robas Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 seba to miałeś prawie tak jak ja, tylko że ja miałem taką ulewę po 950 km ;) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 No to nie zazdroszczę W Każdym razie podróż nie zapomniana:) Ważne że cały w domu:) TO mistral dawaj znać i ja zawitam do krakowa:) zrobimy jakieś małe after party:) https://picasaweb.google.com/sebanek/MotoChorwacja2011?authkey=Gv1sRgCKze6ZvKtqzyWg Fotki ode mnie:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Pięknie :D Beautifull Pięknie :D Beautifull ale co tak mało zdjęć .... po 3 dniach na Węgrzech każdy mial po 300 fot to po 14 dniach powinno byc 1200 minimum PS . ROBAS jak się sprawdza GO pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Spokojnie mam jeszcze 700 zdjęć tylko dajcie mi czas, padl mi komp!Seba jak tam wątroba? Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Spoko Dobrze się ma :) Wystarczy jej na jakiś czas:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Marsik Kiedy fotki?? Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Seba widzę że jechaliście drogą podobną do mojej - szkoda że nie pojechałem na południe :icon_mrgreen: Te ruiny to na węgrzech nie ? (z tym pomnikiem przodu motocykla gdzie fazer ma zdjęcie )P.S Piękne foty Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Hmmm Dobrze nie pamiętam ale to było chyba na węgrzech. Teraz już wiem to były Węgry Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Marsik Kiedy fotki?? Witam wszystkich!Seba wybacz ale własnie wczoraj dotarłem z nad bałtyku po dwóch tygodniach.Plan jest taki, w poniedziałek robię porządek z "kompem" i do końca tygodnia zamieszczę relacje.Seba pamiętaj, że musimy się spodkać i wymienić zdjęcia.Prawdopodobnie jeszcze w tym sezonie pojadę w Bieszczady więc może wtedy będzie okazja. Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Spoko jak będziesz leciał w bieszczady dawaj znać jeśli tylko nic nie stanie na przeszkodzie to też przylece. Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Zgodnie z obietnicą przedstawiam nasze to znaczy moje i Seby zdjęcia z wyprawy do Chorwacji.Seba sorry, że dopiero teraz.Miłego oglądania. https://picasaweb.google.com/117778774585855045402/Chorwacja?authkey=Gv1sRgCJilotnc38benAE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 No Super :) Mars Myślę o jakimś zakończeniu sezonu w Bieszczadach,Ognisko kiełbaska, wódeczka?? Mogę coś zorganizować jak się chętni znajdą?? Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A bieszczady to PL czy zagranica bo ja nie mam paszportu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 No Super :) Mars Myślę o jakimś zakończeniu sezonu w Bieszczadach,Ognisko kiełbaska, wódeczka?? Mogę coś zorganizować jak się chętni znajdą?? Prawdopodobnie w następny weekend jedziemy w Bieszczady ale szczegółów jeszcze nie znam!Będzie okazja wymienić się zdjęciami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Prawdopodobnie w następny weekend jedziemy w Bieszczady ale szczegółów jeszcze nie znam!Będzie okazja wymienić się zdjęciami![/quote Na przyszły mam już plany no ale zobaczymy;) mistral Polskie Bieszczady:D z poznania kawałek drogi:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi