Bartek90 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Siema! Jeśli pogoda jutro będzie ok, to planuję polecieć spokojnie gdzieś w stronę Kudowy, może Polanica Zdrój, albo Duszniki albo jeszcze co innego... Jakiś szybki spacer, może obiad i powrót :) Jade z plecakiem, więc raczej bez szaleństw ;) Wyjazd koło 11-13, jeśli pogoda dopisze i ktoś będzie chciał dołączyć to sms 697 589 862 ;) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu88 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ja bardzo chętnie bym dołączył ale tak o 13 raczej ;) jakies miejsce gdzie moglibyśmy się spotkać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Bartek90, o której i skąd startujesz? Tapatalked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jeżeli pogoda się nie pogorszy (a najlepiej jeśli poprawi ;) ) to koło 13 z Bielan- Lukoil będe startował.Jak coś to kom powyżej. Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Czy dzisiaj ktoś jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Mnie wczoraj trochę przewiało, także dziś niestety odpuszczam.Ale w przeciwieństwie do telewizyjnych zapowiedzi pogoda wczoraj była całkiem przyjemna :)Mam tylko nadzieję, że prognozy na przyszły weekend się nie sprawdzą- zapowiadają deszcze, a na motoserce chciałem jechać. Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No trudno, ale jakby ktoś chciał to 13:30 stacja BP na karkonowskiej, krótka spokojna trasa do mietkowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jakieś pomysły/propozycje na jakiś wypad podczas majówki? :) O ile pogoda będzie, bo póki co prognozy raczej nie są dobre... Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja mam pomysł na jeden dzień z Wrocka. Najpierw na Głuchołazy, żeby zatankować moto, w Czechach paliwko drogie. Z głuchołaz kierunek Jesenik. W Jeseniku jak bozia przykazała bo jeżdżą tajniaki z kamerami na tylnej szybie a uwierz nie chcesz dostać tam mandatu. Z Jesenika na Sumperk, mekka motocyklistów. Na samej górze spowrotem na Jesenik i na dole będzie odbicie, nie pamiętam miejscowości ale ogólnie wodospady białej opawy.Na wlocie do tej miejscowości jest parking. Moto na parking i żółtym szlakiem wzdłuż wodospadów, tam i z powrotem niebieskim szlakiem około 2-3 godzin, ale w pewnym momencie nie czuć upływu czasu. Jest hardcore. W Polsće chyba by nie przeszło. Po wycieczce jazda dalej i w prawo, kierunek na Krnov, fajne płaskie winkle. W Krnovie na Zlate Hory, fajny widok na góry i z powrotem do Głuchołaz i Wrocka. Naprawdę fajna wycieczka i można się zamknąć w godzinach 10-18. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Pomysł na prawde fajny, ale dzisiaj już na to raczej za późno... A jutro i pojutrze prognozy nie optymistyczne... Ja się zbieram powoli właśnie na jakiś mniejszy wypad z plecakiem, jakby ktoś chciał dołączyć, to kom powyżej :) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 ja bym się chętnie pisał na taką trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Ja w sumie też, ale po wczorajszej trasie(ponad 400km) trochę źle reaguję na zimno, mokro plus motocykl i ta niedziela mi odpada, muszę dojść do siebie. Jak ci odpowiada po Polsce 120-220 km/h, bez wyprzedzania na trzeciego, w Czechach w miejscowościach nie więcej niż 50- 60km/h to możemy się spiknąć na przyszły łikend. Ewentualnie:https://maps.google.pl/maps?saddr=Wroc%C5%82aw&daddr=51.0133209,16.8994329+to:Mierosz%C3%B3w+to:Adr%C5%A1pach,+Czechy+to:Trutnov,+Czechy+to:Bolk%C3%B3w+to:50.8552363,16.5344171+to:51.0128157,16.8985039+to:Wroc%C5%82aw&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.85971,16.465759&spn=1.083551,2.469177&sll=50.85971,16.465759&sspn=1.083551,2.469177&geocode=FS3YCwMdyvwDASm_irXUwukPRzH14AXCrlYJtw%3BFchmCgMdaN0BASndzbt868YPRzHylDMKQpCtAw%3BFawZBQMdlAX3ACnJpyfAD1kORzFmapgx261M9Q%3BFR93BAMdyWn1ACkVgM9QbF8ORzFwsxRmD68ABA%3BFQiRAwMd5MDyACkPwZTKXosORzFQBRZmD68ABA%3BFdQLCQMdZLn1ACl50KuhFAIPRzH-qvM4aHl66g%3BFUT9BwMdkUv8ACk1QEN3JrMPRzEyxWg4LPn1Mg%3BFc9kCgMdx9kBASllilim8cYPRzG2EQGJjLWEqw%3BFS3YCwMdyvwDASm_irXUwukPRzH14AXCrlYJtw&gl=pl&mra=dpe&mrsp=1&sz=9&via=1,6,7&t=m&z=9 Edytowane 3 Maja 2014 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 odpowiada.przyszły weekend też odpowiada, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No to poterroryzujemy trochę tamte tereny :) Przyłącza się ktoś? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwieku Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 No to poterroryzujemy trochę tamte tereny :) Przyłącza się ktoś?Może bym się przyłączył, ale z tego co czytałem to jeszcze prędkość 220 jest dla mnie nie osiągalna.... Po 4 latach przerwy i nowym "starym" motorze chyba jeszcze muszę trochę poćwiczyć :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi