Paca Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No strój w Selgrosie za 14zł widziałem dziś ale ja mam z zeszłego roku czape i kurtkę. Byłem przed chwilą na dworze i nie jest za ciekawie. Oby do jutro się wypogodziło. 11.30 Korona Główne wejście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLA42 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak nic się nie zmieni to też się pojawię :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Cześć panowie, trochę nie w porę i tak z nienacka ale może jest jakaś grupa jeżdżąca na supermoto ? coś ostatnio ciężko z kompanami do pokonywania bocznych dróżek i ogólnego siania zamętu w mieście może akurat ktoś będzie miał ochotę na wspólne latanie mimo (podobno) zimy..pozdrawiam i do zobaczenia jutro na moto-mikołajach ;) Edytowane 3 Grudnia 2011 przez wojtecki Cytuj jedynka na dół.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Hej i jak się zapowiadacie na przyjazd - podpowiem ze za oknem 7C aczkolwiek wiatr dość silny i jednak od garażu pod dom zrobiłem 1km i zmarzłemJakieś pomysły jak się ubrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 my lecimy zaraz pod maria magdalene pogoda faktycznie srednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Liczyłem jednak na trochę lepszą pogodę, ale nie ma co narzekać. Przy takiej temperaturze ciężko się ubrać tak żeby nie zmarznąć wcale. Jedynym rozwiązaniem jest kilka warstw ubrania + spacerowe tempo jazdy. Oby do 11.30 nie zaczęło padać. Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Paca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 to kto był, kogo poznałem a kogo nie poznałem?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ktoś był o 11.30 pod głównym wejściem do Korony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja. ludzie, którzy koło mnie przechodzili mieli niezły ubaw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLA42 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dodaję parę zdjęć może ktoś siebie tam znajdzie, więcej nie udało mi się zrobić bo padła bateria :angry:https://picasaweb.google.com/100090883134315504612/MotomikoAjeWrocAw2011?authkey=Gv1sRgCNKhp_Xaz7DZqAE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 dzieki marcin za zdjęcia.na dwóch siebie odnalazłem.ciekaw jestem czy ktoś jeszcze dysponuje fotami i jest gotów się z nimi podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja mialem byc pod korona ale sie spoznilem z bratem i juz nikogo nie bylo :( na paru fotach sie zlokalizowalem :) i pare mam swoich wiec zapodam jak zgram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pytam bo byłem od 11.25 do 11.50 i nikogo nie spotkałem - nawet na skuterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) to sie minelismy bo bylem o 12 stej i bylo pusto Edytowane 5 Grudnia 2011 przez BatmanWroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 11.20-11.35 stałem pod głównym wejściem (tym, do którego prowadzi zadaszenie) przy samych drzwiach udawałem, że nie słyszę jak najebane drechy drą mordę na mój widok :) Nie wiem jak nam się udało minąć. Wyjeżdżając spod Korony spotkałem nawet dwóch motonitów (jeden na jakimś sporcie a drugi na nakedzie) ale bez mikołajowych strojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi