Kostek_86 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja w zasadzie mogę się dostosować zarówno w weekendy jak w tygodniu. Gorzej z kasą, ale coś się skołuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Sory za OT ale jedzie ktos w sobote na dni otwarte suzuki?Pózniej mozemy na jakaś małą traskę polecieć. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 a gdzie sa te drzwi? znaczy dni :icon_mrgreen: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W pol-motors na kamiennej. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A Ty gdzie mi się tu wpierdzielasz w słowo ;D Ja chętnie, jak pogoda bedzie ;) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Sory nie chciałem nowego tematu zakładać :icon_biggrin: Bedzie GSR750 do przetestowania. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zamawiam pierwszy :D Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A ja się zawsze zastanawiałem czy są jakieś konsekwencje finansowe w razie uszkodzenia takiego sprzęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jak byłem w kawasaki to na umowie jest napisane ze testujacy pokrywa szkody spowodowane z jego winy do 1000 Ojro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Bedzie GSR750 do przetestowania. :icon_mrgreen:No żebyś się nie zdziwił. Ciężko dostać tam jakąkolwiek maszyne do testów. Chyba, że już podpisałeś umowę o kupnie... Karawana to był dobry event :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ja testowałem tam Gladiusa i kupiłem Ztke więc można i tak.Chętnie dołączę się na przeloty w okolicy. Pozdro.Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ma ktoś ochotę polatać tak gdzies z godzinke kolo 17:30? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dziś czy sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dziś :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Mi by odpowiadała sobota.Godzinka to trochę mało. Proponuje jutro (sobota) o 1400 - Shell na skrzyżowaniu Armi Krajowej i Ślężnej. http://maps.google.com/maps?q=armii+krajowej+wroc%C5%82aw&oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF8&hl=pl&hq=&hnear=Aleja+Armii+Krajowej,+Wroc%C5%82aw,+Dolno%C5%9Bl%C4%85skie,+Polska&ll=51.083418,17.023739&spn=0.002625,0.00787&t=h&z=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi