agoonzo Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 no lece, lece, ale czy wyjazd o 7rano to nie za wcześnie? Ja ogolnie licze ,że później pojedziemy na winkle kolo Jesenika i wrócimy do domu jakąś fajniejszą drogą np: na nysę i na kłodzko. Jechaliśmy tak w zeszłym tyg i droga bardzo przyjemna :) godzina jest mi obojętna,może być 7,może być później.zdaje się,że bartkowi zależy,żeby jechać wcześniej-ja się do niego dopasuję.a do jesenika też bym uderzył,bo to blisko no i całego dnia w brennej nie ma sensu siedzieć ;)w tamtym roku rzeczywiście mgła dała trochę popalić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Moja propozyszyn jest spotkać się jak poprzednio o 10:00 w sobotę na BP na Karkonowskiej i pomyślimy.Ja tam przynajmniej będe. Dzięki za wypadzik, było świetnie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 elo, elo ja siedze obecnie w glucholazach wiec gdyby ktos przelatywal tak po 11 to chetnie sie gdzies wybiore do czech razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dzięki za wypadzik, było świetnie:):) To my dziękujemy za miłe towarzystwo i do następnego :notworthy: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabs Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Dokladnie , Lena dzięki za miłe towarzystwo :) Może w weekend powtórka ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Oczywiście, że w week powtórka:)Ma być piękna pogoda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) JA na weekend lece na tor do Kisielina (dzis bede znal szczegoly). JAk ktos chetny to pisac. Lecimy w niedziele .. . .rano .. mozna wjechac na tor od 8-16 nie ma zadnej imprezy. Startujemy rano .. najpozniej 8:30. JAk ktos chetny to pisac ;-) Edytowane 15 Września 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Z tego co patrzyłem to wcale taka piękna pogoda nie będzie w weekend. Na new meteo pokazuje ,ze w sobotę ma być 16-17stopni i lekko ma popadac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 http://www.meteoprog.pl/pl/weather/ZielonaGora/ w niedziele niby nie pada .. ale wyjazd do potwierdzenia w sobote... badz w niedziele rano jak bedzie padac to srednio . .. po torze latac: P hehe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Na meteoprog przejechałem się własnie, gdy miałem jechać do Starego Kisielina... Wszystkie prognozy zmieniły się na opady, a tam nie. Rzeczywiście padało. Polecam http://new.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2011091500&row=135&col=68&lang=pl&cname=Zielona+G%F3ra Na razie nie ma tutaj opadów na niedzielę, ale przy tym spadku cisnienia to całkiem możliwe (starzy górale nie mogą się mylić :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Na meteoprog przejechałem się własnie, gdy miałem jechać do Starego Kisielina... Wszystkie prognozy zmieniły się na opady, a tam nie. Rzeczywiście padało. Polecam http://new.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2011091500&row=135&col=68&lang=pl&cname=Zielona+G%F3ra Na razie nie ma tutaj opadów na niedzielę, ale przy tym spadku cisnienia to całkiem możliwe (starzy górale nie mogą się mylić :) ) Dlatego mowie ze wyjazd do potwierdzenia w sobote wieczorem.Bo z pogoda ... to wiadomo jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jeśli o weekend chodzi (zwłaszcza niedzielę) to z chęcią dołączę się do latania ! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 U mnie niestety Kisielin na niedziele odwolany !! :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Ja się mogę jutro walnąć w jakąś szybką traskę na sobótkę i powrót przez jordanów, lub na strzelin-łagiewniki. Proponuje tak o 12 żeby jeszcze cieplo było. W niedziele ma padać. Edytowane 16 Września 2011 przez meciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 , kufajki se pozakladajcie :icon_mrgreen: tw; lata ktos enduro? jutro ok 10tej lecimy offem na azymut - mniejwiecej okolica strzelin ziebice paczkow zloty stok zabkowice itd. :crossy: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi