kulka Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 szkoda ze nikt enduro nie lata :crossy: dzis ze swidnicy sobie polecialem przez gory do srebrnej gory a stamtad praktycznie caly czas offroad przez haldy braszowickie -pilce -polami w strone henrykowa i do domu trasa 30%on a 70 offroad :crossy: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zloty3200 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja również postaram się być jutro. Do zo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 I ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zloty3200 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) Dzięki Panowie za dzisiejsze latanie. Przez trzy lata posiadania prawka nie połamałem tylu przepisów co dziś. Dzięki za uślizg tylnego koła i za wyciągnięcie maksimum ze swojego Zephyrka (190km/h) co wiązało się z bliższym zapoznaniem z pojęciem "shimmy". Wiele się dziś nauczyłem :) Następnym razem wezmę większego sprzęta :wink: Edytowane 4 Września 2011 przez Zloty3200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dzięki Panowie za dzisiejsze latanie. Przez trzy lata posiadania prawka nie połamałem tylu przepisów co dziś. Dzięki za uślizg tylnego koła i za wyciągnięcie maksimum ze swojego Zephyrka (190km/h) co wiązało się z bliższym zapoznaniem z pojęciem "shimmy". Wiele się dziś nauczyłem :) Następnym razem wezmę większego sprzęta :wink: Ej, a my na pewno na tym samym tripku byliśmy??? Dobra Pany, kto w sobotę chętny gdzieś? Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja w sobotę na 100% chętnie się gdzieś wybiorę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) Moja propozyszyn jest spotkać się jak poprzednio o 10:00 w sobotę na BP na Karkonowskiej i pomyślimy.Ja tam przynajmniej będe. Edytowane 9 Września 2011 przez Iwo Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja niestety tylko niedziela. W sobotę rano moto do Motorlandu na serwis po 20 Tkm, a od 15-ej będę zabawiał klientów przed imprezą na stadionie (aby jeszcze trzeźwi tam trafili), potem kibicował Adamkowi, a wieczorem jeszcze klientów odstawić do hotelu i opiekować się póki nie padną... :wink: Ale w niedzielę od 10 bardzo chętnie... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 wybiera się ktoś może w niedzielę do brennej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 wybiera się ktoś może w niedzielę do brennej ?Ja lece ale jutro na treningi, o 9.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja będę leciał w niedziele do brennej, w sobote mogę coś polatać ale po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabul Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 to jezdzi ktos dzis ? Cytuj "wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkachmądrość z duszy czerp, nie tylko z podwórka" Kocham Życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja będę leciał w niedziele do brennej, w sobote mogę coś polatać ale po mieście. no właśnie bartek mi mówił,że lecisz z nami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 no lece, lece, ale czy wyjazd o 7rano to nie za wcześnie? Ja ogolnie licze ,że później pojedziemy na winkle kolo Jesenika i wrócimy do domu jakąś fajniejszą drogą np: na nysę i na kłodzko. Jechaliśmy tak w zeszłym tyg i droga bardzo przyjemna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ja rok temu jechalem ok 7 i poza mgłą było ok, przyjechalismy gdzies tak na start najmniejszych pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi