t_imon Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 bylem wczoraj na Červenohorské sedlo, kurcze dobre te serpentynki z jednej strony :) gdyby ktos byl w okolicy granicy czeskiej kolo jesenika to chetnie polatam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabul Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 siema, jestem tu nowy, też bym chętnie w okolicach Wrocka z kimś polatał;) Cytuj "wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkachmądrość z duszy czerp, nie tylko z podwórka" Kocham Życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Siema. Lata ktoś dziś po mieście? W trasę raczej nie ma sensu bo ma później padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 o ktorej latacie dzisiaj??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Teraz to już słabo bo pada. Wcześniej szukałem kogoś do latania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Jakies plany na dzisiaj ?Moze nocne latanie ? Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez Lekacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jakies plany na dzisiaj ?Moze nocne latanie ? Dziś to już nie! Ale jutro będziemy smęcić się z kolegą raczej gdzieś dalej (może Czechy).Póki co nie wiem nawet czy od rana czy raczej po południu. Ale jakby co piszcie, to rano dam znać. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Leci ktoś może w weekend na Czechy? trasa taka jak była chyba z miesiąc temu w tym dziale czyli Wrocław-strzelin-paczkow-jasienik-sumperk-MladkówBoboszów-Kłodzko-Wrocław Jeżeli bedzie więcej chętnych to mozna się podzielić na 2 grupy. Moim zdaniem nie ma co lecieć w tygodniu tą trasą.Za duży ruch. Ja moge w sobote lub niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 meciek lecę na czerwone siodło , najprawdopodobniej jechałbym w sobotę z samego rana.plus jedno moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 możesz coś dokładniej? gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dokładnie cervonohorskie sedlo- Czechy. Trasa na Jesenik. Zakręty i nawierzchnia wymiatają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To już wiem gdzie to jest. motonitwroc jaka prędkość przelotowa? i dokładna trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 w sobote i moze ja skusilbym sie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 temp takie by nikt nie zostawał rażąco z tyłu, i bez szaleństw wielkich. myśle ze lecielibyśmy a4 na nyse póżniej na głuchołazy i dalej na jesenik...w sobote o której?? myśle że 9 rano powinna być godziną odpowiednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guz929 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Prawdopodobnie też się wybiorę na c..s.. w sobotę, ale 9 to chyba za wcześnie na tamte rejony. Zależy co chcecie robić, jak winkle to może być lipa. Rano utrzymują się mgły w zależności od pogody, nawierzchnia jest mokra i śliska. Ja jak pojade to ok godz 11-12 trasą 8 do Kłodzka, Paczków itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi