t_imon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) ale gdzie bysmy lecieli?? polecial numer kom na priv jak cos to pisz albo dzwon Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie wiem gdzie, coś się wymyśli, jak coś to chwilę po 12 na lukoilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Fokus ja nie wiem czy sie wyrobie idealnie po 12:/ wiec ciezko beidze sie tak zgrac, ja jeszcze nie wyszedlemz domu zalatwiac spraw wiec lipa edit: oki wiec ja niestety odpadam:/ nie wyrobie sie za szybko, milego latania. To co lecimy gdzie, ktoś? a czy ktos ma jakies plany na jutro ?? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jutro po południu ma padać, więc ja mam w planach przejażdżkę do południa. Jeszcze nie wiem dokąd - w sumie wszystko mi jedno. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, to będę wdzięczny. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dzisiaj tez mialo padac i lipa. jutro maja byc opady dopieor kolo 19 wiec caly dzien jest wolny. ja jestem chetny bo dzisiaj nic nie wypalilo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 OK.Czas tyłek gdzieś ruszyć. Myślę o przyszłym weekendzie. Póki co male rozeznanie: byłby ktoś chętny wyjechać w piątek/sobotę i wrocić w poniedziałek? Uprzedzając pytania "gdzie?" - gdzieś w Polskę lub Europę - kwestia dogadania. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Glupie pytanie... Nie miałby ktoś pożyczyć kasku do jutra? Chciałem zabrać dziewczynę a nie zdążyłem kupić jeszcze 2 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Glupie pytanie... Nie miałby ktoś pożyczyć kasku do jutra? Chciałem zabrać dziewczynę a nie zdążyłem kupić jeszcze 2 ;/ Jaki rozmiar? Mam HJC CS- R1, ale XS. Mało komu wejdzie na głowę. Może dasz radę jutro kupić? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedź. Ale to potrzebowałem osd razu. Na allegro nikt nie odebrał i niestety pojechalismy autem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Popaduje i nie zanosi się na poprawę :( Chyba nici z wyjazdu. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mi tu nic nie pada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 U mnie też już w miarę sucho. Powoli się zbieram do wyjścia. Raczej pośmigam po mieście - nowy kawałek AOW od Długołęki, rondo na Maślicach, potem zobaczymy. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to ja jade z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to ja jade z Toba numer tel. poszedł na priv Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi