t_imon Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 stalem na czerwonym koles podjechal przedemnie wysiadl pokazal legitymacje i kazal zjechac na chodnik. POtem do auta no i zaczelo sie gadanie. To napewno nie bylo drogowka bo tacy to by mieli rejestrator. Wiec moze jakis inny oddzial, nie mam pojecia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ty, może to jest specjalny oddział do zwalczania moto-piratów :biggrin: ?Przechodzą samych siebie. Swoją drogą w okolicach bielan non-stop kręcą się te nowe alfy naszpikowane technologią szpiegowską. Więc uwaga, filmują i mierzą nawet z naprzeciwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 z naprzeciwka jak z naprzeciwka, ale na tylnej półce za szyba mają umieszczoną kamerę, także mogą ściagać tych co jadą za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no i czasami podpuszczaja cisna do przodu a pozniej nagrywaja,jest na to jeden sposob, wozic ze soba kamerke i ich nagrywac, oni tak samo bez sygnalu nie moga przekraczac prekosci mimo ze kogos scigaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Czemu miało by to inaczej wyglądać niż z samochodem?Tam jest zatrzymany dowód i masz 7dni na badania i odebranie go z właściwego UM. otóż od miesiąca już nie!!! masz zatrzymany dowód, więc oni nie mogą sprawdzić np. masy własnej,czy liczby osi, więc odkręcasz swoje tablice, idziesz do UM, dostajesz czasowy dowód i tablice (nie za darmo oczywiście...), jedziesz sobie na przegląd, wracasz z papierem i tymczasowymi blachami,a wtedy oni oddają ci twój stary dowód i tablice... bomba co?!a najlepsze jest to, że to powinno tak podobno wyglądać od dawna, tyle że kładli lachę,ale jakaś afera wynikła i klops, już ci żaden diagnosta przeglądu bez dowodu nie zrobi... a jak masz np współwłaściciela, no to wiadomo, pełnomocnictwo potrzebne i takie tam dodatkowe atrakcje jeszcze w bonusie... urząd to potrafi wk...ić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 moze ktos chce sobie zrobic przejazdzke i odebrac mi cos ze sklepu i podwiesc do pracy bo nie moge sie urwac :D:D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonyBravo1985 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Hejka ! ustawia sie ktos dzisiaj na nocne latanie? pogoda wyglada zachecajaco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Hejka ! ustawia sie ktos dzisiaj na nocne latanie? pogoda wyglada zachecajaco:) np o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonyBravo1985 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 czekam na propozycje godzinowe ja mam czas tak od 20 do poznaaaaaaaaaa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ja chetnie ale dzisiaj opijam urodziny wiec pewnie zalicze ale miasto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonyBravo1985 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no to przed miastem panie kolego rundka po wrocławiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no to o 19 moge sie ustawic na 30 minutowe latanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonyBravo1985 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ale przeciez to za halfH nawet nie zdaze sie wykapac:( no szkoda a o 20 do 2030? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 po co sie beidzesz kapal przed jazda zrobisz to poznije ja koncze zaraz prace do domu zawiesc plecak i latamy :) o 21 jestem ustawiony wiec nie da rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jakieś plany na niedzielę? Iwo, miałeś w zanadrzu jakąś traskę, nie wybierasz się gdzieś w ten weekend? Tylko tym razem zdradź dokąd, to może pogoda się nie popsuje. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi