maniek_7 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 A niech Was ciekawość zżera! :biggrin: Kto nie ryzykuje, ten nie żyje :icon_razz: A nie może być sobota...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guz929 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 jacusinski jeżeli dostane wolne i dopisze pogoda to wybieram się w czwartek rano na Woodstock. Lece z kumplem na dwa moto: 929 i 955i. Jeżeli wszystko się powiedzie to dam znać na pw co, gdzie, kiedy jak byś też chciał lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusinski Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) jacusinski jeżeli dostane wolne i dopisze pogoda to wybieram się w czwartek rano na Woodstock. Lece z kumplem na dwa moto: 929 i 955i. Jeżeli wszystko się powiedzie to dam znać na pw co, gdzie, kiedy jak byś też chciał lecieć.Ja jakbym ruszał to też czwartek ale po południu najprawdopodobniej. Bo też jestem ustawiony z kumplem, który pracuje w czwartek. Dokładnie szczegółów jeszcze nie znam. Edytowane 29 Lipca 2011 przez jacusinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam ponownie. Niedziela 31 lipca wylatuję o 9:00 z Lukoila na Bielanach na ciekawego tripka. Czy są chętni? Obawiam się, że z powodu pogody pokręce się wokół "komina" (na Opole lub Legnicę) od ok. 12:00, 13:00 jutro. Jak są chętni, to dajcie znać, a jutro przed południem dogadamy szczegóły. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 wybiera sie ktos dzis kolo 20stej na jakas przejazdzke w plener albo po miescie? moze w strone sobotki?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusinski Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ma ktoś ochotę polatać dziś wieczorem, tak koło 21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 dzis kolo 19-20 jest ktos chetny polatac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) mozna pomyslec, ladna pogoda to czemu nie :) ale jak cos to pozniej bo chyba o 20 lece na basen Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonyBravo1985 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jupi jupi latamy coś? godzina tak kolo lub po 21 jak złoto ewentualnie jak dla kogos za pozno to najwyzej ja sie dolacze. jak by co walcie na gg 6936212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 kurcze ale fart... wracam z pracy do domu, lece sobie normalnie, jana pawla potem kazimierza, zatrzymuje sie na galerii a tu ktos na sygnale za mna. Zajezdzaja mi droge. Patrze a to tajniacy. -Prosze zgasic motor i na chodnik. I on mi wylatuje ze na jana pawla nie ustapilem na pasach pieszemu + wyprzedzanie na przejsciu mimo ze ktos sie tam zatrzymal+ kolejne jakies wykroczenie. Ja z nimi sie troche tam kloce ze nic takiego nie bylo itd itd. on mi po chwili ze sprawa do sadu za te 3 wykroczenia to 27 ptk i ponad 1000 mandatu. ja juz zalamany, no ale widze ze nie maja nagrania tylko gadaja ze tam na jana pawla duzo kamer i napewno to jest zarejestrowane. No nic czekam chyba 15 minut, koles patrzy ma motor i mowie a co to jest z ta tablica?? Zatrzymujemy dowod rejestracyjny i do przegladu... wogole rewelacja i tak siedze i siedze az oni posprawdzali czy nie kradziony motor itd itd spisali dane po czym. -No ok panie kierowco, oto pana dokumenty i oby to bylo ostatni raz bo sam Pan widzi ile mozna zaplacic za to i ile ptk nalapac. :D:D No i nic mi nie wypisali. Chodz mysle, ze tylko dlatego ze nie mieli na to dowodu bo gdyby to mieli na tasmie to mysle ze byloby po mnie. uff cale szczescie tak to sie skonczylo. tajniacki Fiat brawo granatowy albo jakis ciemny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 toś chlopaku przyoszczedził!!!życzmy sobie jak najwiecej takich pobłażliwych glin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 hehe pewnie blekitna brawka z koncowa rejestracji HL:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jakieś świry, dobrze, że nie sprawdzali czy kask masz atestowany... Ale co to za tajniacy bez kamer?Chyba nie drogówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no właśnie, chyba nie drogówka, dlatego ważniaków chcieli przygrać, a bez nagrania,to mogli co najwyżej poprosić czy może byś się nie przyznał, hehe?! a tak na marginesie to uważajcie na terminy przeglądów,jak zabiorą dowód za brak, procedura teraz wygląda tak, że najpierw załatwiasz próbne tymczasowe rejestracje, i dopiero możesz zrobić przegląd, po czym oddają Ci stare blachy.... ale jest sporo zachodu przy tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no właśnie, chyba nie drogówka, dlatego ważniaków chcieli przygrać, a bez nagrania,to mogli co najwyżej poprosić czy może byś się nie przyznał, hehe?! Szkoda gadać.Jak oni Cie w ogóle zatrzymali, w cywilnych ciuchach? Trzeba było jechać dalej.. a tak na marginesie to uważajcie na terminy przeglądów,(...) Czemu miało by to inaczej wyglądać niż z samochodem?Tam jest zatrzymany dowód i masz 7dni na badania i odebranie go z właściwego UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi