wroclawianinek Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) dialog na jana pawla II tam gdzie taka wielkaaaa reklama :) to co o 14 tam? bo musze wiedziec wczesniej bo po moto do garazu musze poleciec;) na priv wyslalem Ci nr telefonu, zadzwon a ja spadam po maszyne i bede pod dialogiem na jana pawla 2 tam na parkingu za tymi czerwonymi budkami Edytowane 20 Lipca 2011 przez wroclawianinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 elo, ktos chetny zeby sie przewietrzyc ?? dzisiaj, teraz jakos;p ?? jak cos to pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 WLASCIWIE TO JA MOGLBYM SIE KULNACgdzies w strone np bogatyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 (edytowane) no to mi obojetnie gdzie :) mozemy sie przejechac :) tel polecial na priv Bogatyni ?? 200km od Wrocka :D ?? Edytowane 23 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 a jutro czasami nie ma swioecenia motocykli we wrocku?nie zebym jakis swiety byl :icon_twisted: ale jest opkazja na spotkanie znajomych :buttrock: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) na dzisiaj ktos chetny? 2-3h polatać, jak ktoś ma ciekawą propozycje to może być dłużej ;) asfalt lub lekki teren Edytowane 24 Lipca 2011 przez Zikko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam ponownie. Niedziela 31 lipca wylatuję o 9:00 z Lukoila na Bielanach na ciekawego tripka. Czy są chętni? Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Jeśli prognozy meteo będą pomyślne, to ja bym się pisał. 9:00 sugeruje że to dalsza trasa? O której spodziewasz się powrotu? Zdradzisz później jakieś szczegóły? No i oczywiście: jaka przelotowa??? :D Żartowałem. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 poprosimy o wiecej info :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 poprosimy o wiecej info :D A niech Was ciekawość zżera! :biggrin: Kto nie ryzykuje, ten nie żyje :icon_razz: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 powiedz chociaz czy potrzebny namiot :D czy wracamy tego samego dnia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusinski Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Kurde, ja bym z chęcią z Wami polatał ale moto na rekonwalescencji do przyszłego tygodnia. A skoro o przyszłym tygodniu mowa to wybiera się ktoś na Woodstock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) dzis po 21 jak bedzie pogoda, wybiera sie ktos na miasto? Edytowane 28 Lipca 2011 przez wroclawianinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 miejski terror :icon_evil: ?gdzieś konkretnie? tak o po 1/2h można przejechać miasto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 obojetnie gdzie;)mi to wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi