maniek_7 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Dla mnie może być i 9.00. Chociaż patrząc na czas letni, 19.00 to jeszcze nie wieczór :wink: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Dla mnie może być i 9.00. Chociaż patrząc na czas letni, 19.00 to jeszcze nie wieczór :wink: Zgadza się Maniek. Ale za 9:00 przemawiają trzy istotne argumenty:1. Nie spocimy się czekając i szybciej dobijemy do gór gdzie chłodniej,2. Więcej czasu na podziwianie widoków,3. Niektórzy mają rodziny i tzw. deadline na powrót. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 no to czekamy na potwierdzenie od reszty uczestnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No to 9.00 :crossy: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 sirRado, Rudolf234, Agoonzo i Kamelon - potwierdzcie proszę zmienę godziny na 9:00. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Przepraszam chłopaki, ja jutro nie dam rady. Może po południu się gdzieś przewierzę.Udanej jazdy życze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirRado Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Myślę, że im wcześniej tym lepiej, więc 9.00 mi pasuje.Tylko powiedzcie jeszcze gdzie jest Łukoil na Bielanach? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) jak lecisz od centrum i skrecasz na (makro, ikea) to po prawej masz ikea, mcdonald i dokladnie naprzeciwko jest stacja lukoil :) Edytowane 8 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirRado Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Aha, czyli obok nowego Burger Kinga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) hehe tak chyba tak :) a co sniadanie jemy w burger :D?? ok jest potwierdzenie od 4 osob. czekamy jeszcze na Agoonzo(+3 osoby) i Kamelona Edytowane 8 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirRado Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Heh, zdrowy poranek:) To może zróbmy listę.. 1. Iwo2. _RA_3. sirRado4. t_imon5. maniek_76. Kto potwierdza 9.00 niech się dopisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) zapraszamy rowniez gosci ktorzy czytaja topic :) FXD dawajcie z nami :) wyjezdzamy szybciej wrocimy tak na 18 ;p;p bedzie spokojna wyprawa :) ja tez jestem na wieczor umowiony wiec nie chce wracac po nocy :) kolo Mieroszowa ( w drodze powrotnej ) po czeskiej stronie (Teplice nad Metují) jest skalne miasto podobno warte odwiedzin ;) http://www.adamski.pl/gory/skalne-miasto/ Edytowane 8 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 1. Iwo2. _RA_3. sirRado4. t_imon5. maniek_76. mateq34 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ja też potwierdzam,jutro o 9 :) kameleon był liczony w tej trójce i tez potwierdza ;) co do skalnego miasta,to myślę,że nie ma co sobie tym głowy zawracać,bo tam potrzeba co najmniej kilka godzin,żeby to obejść .miejsce jest super,ale na prawdę potrzeba na nie czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) czyli mamy: 1. Iwo 2. _RA_ 3. sirRado 4. t_imon 5. maniek_7 6. mateq34 7. kameleon 8. agoonza 9. +1 od agoonza a co z kolenymi 2 osobami od Ciebie?? Edytowane 8 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi